Június hónapra kiírt kismamák hogy vagytok? Mindent elkészítettetek már a nagy napra? Mekkora a babátok?
Mi június 8-ra vagyunk kiírva, de nagyon remélem, hogy el vagyunk számolva és addig nem húzzunk, mert a kisfiam nagyobb a koránál 2-3 héttel és félek, hogy nagy baba lesz. Bár az egyik doki szerint hamarabb fog jönni. Nos majd kiderül. Jönnek elő szépen a kellemetlenségek. Egyre rosszabbul alszom. Mint pl ma éjjel. Kisfiam aktív még most is, bár már sokkal másabb a mocorgása. Sokszor nyomja ki magát. Néha meg is támaszkodik a bordámnál, ami nem épp kellemes.
Már szinte minden meg van a kicsi érkezésére, már csak apróságok hiányoznak. Még nincs összerakva a csomagom, de a héten szerzek be mindent és akkor azt is összerakom.
Már nagyon várom, hogy végre itt legyen velünk, kint! :)
Sziasztok, én júni 17re vagyok kiírva.
Nemrég voltunk ultrahangon, két kilóra becsülték a kisasszonyt!
Kicsit betojtam, hogy mekkora lesz így a végére????? Elszámolás kizárt, mert Closti+Choragon után sikerült.
A nagyja cucc már megvan, néhány dolog kell még a kórházi motyóba, kisruhák, és a kiságy. A meglévő ruhácskák már mosva-vasalva-becsomagolva pihennek a szekrényben.
A környezetem szerint nincs nagy hasam, de az evés egyre nehezebb, és éjjel arra szoktam ébredni, hogy acsípőm fáj.
Mostanában értem el a teherbe esési súlyomat, mert annyit fogytam az elején. Kíváncsi vagyok, mennyi plusszal fogom befejezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!