Kismamák akik epilátort használtok intim helyen, milyen epilátorotok van? Odafértek a pocaktól?
Hát én megpróbáltam, de nem bírtam. Maradt a borotva.
Szerintem nem veszélyesebb a borotvánál (főleg ha figyel az ember a higiéniára) de a fájdalom, meg a pózok...nehezebb az biztos.
Én eddig epiláltam az egészet teljesen (soha nem borotváltam, néha kozmetikusnál gyantáztattam inkább). A pózok voltak furcsák, meg hát ugye fájt, és nagyon figyeltem, óvatosan "dolgoztam". Nekem Braun epilátorom van, kb. 8 éves, nem mai modell.
Most, hogy kismama vagyok, én is félek már ettől. 2 hete még nagyon óvatosan leepiláltam (már nem bírtam tovább elviselni a 1,5 hónapos dzsungelt), még akkor nem volt pocakom. Legközelebb viszont már kozmetikushoz megyek gyantáztatni (már kerekedik a pocakom és már mocorog a kis Hercegnő).
20h3n kismama
Szia!
31hetes vagyok, és még mindig epilálom magam, ott lent is, habár nem nagyon látom, meg kissé fájdalmas is, de már 2év munkáját nem akarom tönkretenni, azzal, hogy borotválom, mivel a 2év alatt szépen kiritkultak meg elvékonyodtak a szőrszálaim, a borotvától meg jól megerősödnének. Nálam is vannak ám érdekes pózok, de úgy csinálom, hogy ne nyomjam a hasam, és tükör segítségével ellenőrzöm, hogy maradt-e még szőr. Egyébként Braun silk epil epilátorom van. Nem valami extra, de nekem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!