Kismamák, akik festitek a hajatokat, milyen márkájú hajfestéket használtok és milyen tapasztalatokkal?
Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 09:36
1/7 anonim válasza:
magam festem garnier a márka
nem volt bajom vele simán rendesen befestette terhesen is
2/7 anonim válasza:
Nem lehet tudni,hogy melyik hogy fogja meg a hajad terhesség alatt a hormonok miatt.Sajnos ki kell próbálni,hogy tudd neked melyik jó.Én egy fodrász kismama vagyok.
3/7 anonim válasza:
Schwarzkopf Perfect Mousse. Egy hónapja festettem vele be a hajam. Nekem bevált ez a habállagú festék és ráadásul ammónia mentes is.
4/7 anonim válasza:
Ez engem is érdekelt, köszönöm:)
5/7 anonim válasza:
ajanlom a no gray nevu anyagot,ami visszahozza a hajad szinet! ha osz vagy persze csak akkor. semmilyen vegyszer nincs benne es kb egy honap alatt hat. ajanlom,en is azt hasznalom. [link]
6/7 anonim válasza:
ha egy kismama festi a haját az a gyerek közelében nem nagyon egézséges /ezt hallottam/
7/7 anonim válasza:
Egy kismamának lassan már az utcára sem szabad kilépnie... Mindenre kitalálnak valami hülyeséget, mindenből problémát csinálnak, és feleslegesen idegesítik őket.
Egyébként tény, hogy a hajfestés során kémiai anyagok kerülnek be a szervezetedbe, DE ezek kiürülnek, és fontos az is, milyen az életviteled, mellesleg gondolom, nem hetente fested a hajad. Ha pedig nem viszi túlzásba az ember, akkor nem lesz ott semmi baj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!