A Sote 2-ről Zsoldosné Etáról szeretnék informálódni. Tudtok nekem tapasztalatokkal segíteni?
Tudtok abban segíteni nekem hogy mennyit "illik" fizetni neki?Tapasztalatok róla?
Köszönöm szépen (25 hetes kismama)
De, természetesen őt is meg fogom kérdezni de személyesen csak a 30,-hét körül találkozok vele gondoltam addig is felkészülök.
A kérdésem nem csak erre vonatkozott éppen ezért...
Tapasztalatok is érdekelnének róla olyanoktól akik vele szültek.
Akitől én el vagyok ájulva attól más lehet hogy a falra mászik :)
Nincs olyan doki, nővér, szülésznő akivel mindenki 100%-ig elégedett.
A lényeg hogy Neked szimpatikus legyen, hogy meg tudj benne bízni.
Én nála szültem másfél éve. Nagyon rendes nő és szakmailag is profi. Támogatja a homeopátiás szerek alkalmazását és a gátvédelmet is. Végtelenül kedves, de ha kell, akkor határozott is tud lenni.
Én másodszorra is nála szeretnék majd szülni mindenképpen. 30000 körül van a szülésznők tarifája a sote 2-n.
Na pont ilyen kommentekre voltam kíváncsi.
Nagyon szépen köszönöm neked :)
szióka!
Én Etánál szültem 2éve,szerencsére pont ő volt az ügyeletes!Szuper profi volt,nagyon örültem neki,hogy ő volt ott.szerencsére komplikáció mentes szülésem volt,és gátvédelmet alkalmazott(kérés nélkül).Most 27.hetes terhes vagyok és őt fogom felkérni(ha elvállal).Akkor úgy hallottam hogy 20-25000ft a 2tarifája".Mi 10000ft-ot adtunk neki+egy bon-bont mellé!De én is kíváncsi vagyok,hogy mennit mond a szülésre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!