2009. június elejére kiírt kismamák mekkora a babátok, és hogy vagytok?
Én június 18-as vagyok. :) Mi megvagyunk,csak fájogat a hasam (mivel reggeltől estig úton vagyok,dolgozom) :( és szedek 3*2Magne B6-ot. Hogy mekkora a babám? A doki nem mondta most legutóbb. :( 22hetesen volt 500g,azóta eltelt 3hét,hát nem tudom.
És Te? Hogy vagy? Aktív a picid? Kislány vagy kisfiú? Név? Panasz van valami? Vettetek már valamit?
Bpcsánat a sok kérdésért,de érdekel.
25hetes
Szia!
Igaz én május végére várom a kisfiúnkat de én irok én is:)!
Én nagyon jól érzem magam a kisfiam is elég aktiv:D!
1248g:)!
És te hogy vagy?
28 hetes kismama
Sziasztok!
Én június 2-ra vagyok kiírva, nekem kisfiam lesz, legalábbis ezt mondta az orvos a 20. héten. Jól vagyunk, én is szedek Magne B6-ot, most kezdtem. Sokat rugdos, nagyon élvezem :)
Sziasztok
én júni 14.re vagyok kiírva és 100%,hogy lányom lesz;) nagyon éleénk babó,ma megyek 4d-re ott majd megnézik a súlyát is még sajna nem tudom mekkora:( de már nagyon várom,hogy a kezemben foghassam. szép babavárást és könnyű szülést kívánok nektek. egy 25hetes pocakos
Én is június 5-re vagyok kiírva. Első baba, kislány lesz :)A múlt héten voltunk 4D-n, ott azt mondták, hogy kb 30 cm, és 870 gr.
A kiscsaj délelőttönként nagyon aktív , aztán délután pihen, és este újra rúgkapál:)
Szia!
Második válaszolo vagyok:)! Igen nekünk is kisfiúnk lesz és az elsö baba:D! Jól vagyok köszi! Nem félek a szüléstöl egyenlöre majd ráérek akkor izgulni ha itt az idö:)!
Nekem a 19 hetes uh-n mondták,hogy kisfiú és azóta a 4D-n láttuk is hogy tényleg kisfiú lesz:)!
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!