Június elején szülő kismamák hogy vagytok?
szia!
én júni 4re vagyok kiírva, első Babánkat várjuk, kislány lesz!már egy nagy vásárláson túl vagyunk, én nagyon élveztem, a párom kevésbé!
pedig annyira rákészültem, hogy mindent előre kiválasztottam ár szerint is, hogy minél olcsóbb legyen.
ruhákat még nem nagyon vettünk, nem akarok besokallni a pici ruhákból, azokat úgyis hamar kinövi!
végre itt a jó idő!
én 29 hetes vagyok.
melyik városból írsz?
Szia.
Junius 17-re vagyok kiirva.Kisfiú lesz,elsö baba.Eddig +2 kg, bár súlyfelesleggel kezdtem a terhességet.A baba faros de nem izgulok majd eldönti,hogy hogy akar megszületni.Nagyon mozgékonyak vagyunk,de alapvetöen mindent együtt csinálunk.Most kezdek szülésznö választásba és terhestornába.(bár egy kicsit késö de jobb mintha soha).Babaszoba teljesen kész zöldes-sárga árnyalat jopofa falmatricákkal,berendezés csak pénz kérdése a mai világba már egy nap alatt is be lehet vásárolni.Hol fogsz szülni?Választasz szülésznöt?
én Tatabányán fogok szülni, igazából a szülészorvost is csak a köv.héten ismerem meg, mert az eddigi nőgyógyászom sajnos nem vállal szülést, de így egyeztek meg, hogy a terhesgondozást eddig csinálja!
szülésznőt nem tudom fogadjak-e, mert sajnos annyi pénzünk nincs, de majd eldől.
nálunk kislány lesz és most vagyunk 29+5 hetesek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!