Júliusban vagy augusztusban szülő kismamák szerintetek mennyire bírja ki a baba a nagy meleget?
Szia!
Tavaly augusztus elején szültem. Bizony a 35 fokos hőség nagyon rossz volt, naponta többször zuhanyoztam, vizeztem a fejem és a nagy kánikulában nem mentem ki a lakásból. De a kislányom nem bújt ki hamarabb. Csupán 2 nappal a kiírt időpont előtt...
Szóval kitartás!!!
július végére vagyok kiírva, abban reménykedem, hogy azért addig nem lesz olyan sok kánikula. ez a mostani idő még istenes, jól viselem. A kánikulát viszont alapból is rosszul tűröm, félek, nagypocakosan még rosszabb lesz.
Attól nem igazán félek, hogy emiatt jön hamarabb a baba, inkább a vizesedés/melegem van kombinációtól tartok.
Július 25-re vagyok kiírva. Félek a nyártól, mert nem terhesen is vizesedtem az irodában a sok ücsörgéstől, és vízpart nélkül nem szeretem a nyarat, de hátha itthon a klímában jobb lesz... Addig igyekszünk mindent elrendezni, megvenni, szükség esetén pihenni tudjak és ne kelljen mászkálni a hőségben.
Egyelőre jól bírom, néha sokat keményedik a hasam, a tegnapelőtti 4D-n azt látta az UH-s hölgy, hogy 4 mm-re nyitva van a méhszájam, igyekszem többet pihenni és addig nincs sport, amíg jövő héten kedden nem néz meg az orvosom.
Én júli 21-re vagyok kiírva, és az előzővel ellentétben pont rákot szeretnék, és nem oroszlánt :))) Szóval remélem, hogy előbb kibújik. Egy héttel előtte lesz a szülinapom, azt se bánnám, ha addigra meglenne :) Egyébként most vettem észre, hogy már nem mozog annyit, mint eddig. Tegnap sem, és ma sem. Na de, hogy ez a melegtől van, vagy mert már kevés a helye, nem tudom. Mindenesetre amíg mozog, nem aggódom.
31 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!