Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Júliusban vagy augusztusban...

Júliusban vagy augusztusban szülő kismamák szerintetek mennyire bírja ki a baba a nagy meleget?

Figyelt kérdés
augusztus 1-re várjuk a babát, de már most nehéz ez a meleg, fronttal teli időjárás. egyesek szerint a nyári babák idő előtt kibújnak majd a nagy meleg miatt. nekem görcsöl rá a hasim. ti hogy bírjatok? én félek a nyártól :D
2011. máj. 18. 13:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
én 2009-ben szültem júliusban, baromi meleg volt, de nem jött előbb a kisfiam, megvárta a kiírt napot :)
2011. máj. 18. 13:30
 2/12 anonim ***** válasza:
Én is augusztus 1.-ére vagyok kiírva. Eddig egész jól bírom de most jön még a java. A pici egész nap mocorog hatalmasakat rúg és egy kicsit fáradékonyabb vagyok de ez minden.
2011. máj. 18. 13:48
 3/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Tavaly augusztus elején szültem. Bizony a 35 fokos hőség nagyon rossz volt, naponta többször zuhanyoztam, vizeztem a fejem és a nagy kánikulában nem mentem ki a lakásból. De a kislányom nem bújt ki hamarabb. Csupán 2 nappal a kiírt időpont előtt...

Szóval kitartás!!!

2011. máj. 18. 13:48
 4/12 anonim ***** válasza:
Az mi első babánk szintén 2009 júliusi, és egy napot még rá is húzott. Most várjuk a másodikat, augusztus elejére. hát..., nem bánnám, ha kicsit előbb érkezne.
2011. máj. 18. 13:50
 5/12 anonim ***** válasza:

július végére vagyok kiírva, abban reménykedem, hogy azért addig nem lesz olyan sok kánikula. ez a mostani idő még istenes, jól viselem. A kánikulát viszont alapból is rosszul tűröm, félek, nagypocakosan még rosszabb lesz.

Attól nem igazán félek, hogy emiatt jön hamarabb a baba, inkább a vizesedés/melegem van kombinációtól tartok.

2011. máj. 18. 14:51
 6/12 anonim ***** válasza:
Én aug. 3-ra várom a második babámat. Már most egyre nehezebben bírom, mert hatalmas a hasam, én a vizesedéstől tartok a leginkább.
2011. máj. 18. 15:42
 7/12 anonim ***** válasza:
én aug.5re vagyok kiirva. már csak 2.5 hónap.. szoval nem vészes :)
2011. máj. 18. 15:59
 8/12 anonim ***** válasza:

Július 25-re vagyok kiírva. Félek a nyártól, mert nem terhesen is vizesedtem az irodában a sok ücsörgéstől, és vízpart nélkül nem szeretem a nyarat, de hátha itthon a klímában jobb lesz... Addig igyekszünk mindent elrendezni, megvenni, szükség esetén pihenni tudjak és ne kelljen mászkálni a hőségben.

Egyelőre jól bírom, néha sokat keményedik a hasam, a tegnapelőtti 4D-n azt látta az UH-s hölgy, hogy 4 mm-re nyitva van a méhszájam, igyekszem többet pihenni és addig nincs sport, amíg jövő héten kedden nem néz meg az orvosom.

2011. máj. 18. 20:42
 9/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: én is nyáron születtem, augusztus elején, nagyon nem akartam kibújni, 3 héttel hordott túl anyu a 35 fokban... Szóval nem reménykedek abban, hogy hamarabb kibújik a babám, nem is szeretném, mert 07.23-án kezdődik az Oroszlán hava és nem szeretnék Rákot :)))))
2011. máj. 18. 20:44
 10/12 anonim ***** válasza:

Én júli 21-re vagyok kiírva, és az előzővel ellentétben pont rákot szeretnék, és nem oroszlánt :))) Szóval remélem, hogy előbb kibújik. Egy héttel előtte lesz a szülinapom, azt se bánnám, ha addigra meglenne :) Egyébként most vettem észre, hogy már nem mozog annyit, mint eddig. Tegnap sem, és ma sem. Na de, hogy ez a melegtől van, vagy mert már kevés a helye, nem tudom. Mindenesetre amíg mozog, nem aggódom.

31 hkm

2011. máj. 19. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!