2011 Január végén szülő kismamik, hogy vagytok? Baba mennyit mozog? Készültök a szülésre?
Az én kislányom rengeteget mocorog. Sajnos vannak napok amikor elég rosszul vagyok.
Járok terhes tornára. Ha kimozdulok a házból állandóan baba boltokba térek be,és veszem a szebbnél szebb ruhácskákat,játékokat,kellékeket . :) Már alig várom,hogy a kezemben tarthassam a Kicsikémet,de gondolom ezzel minden kismama így van. :)
Üdv.
23/N
Szia!Pár én január közepén fogok szülni azért gondoltam írok:)
Mi elvagyunk, bár már vannak jósló fájásaim éjjelente(védőnőm szerint ez teljesen normális).
Nem sokszor mozog a pici egy nap, de ha beindul szétrugdossa mindenem odabenn, inkább kitolja magát, minthogy rúgjon. Még nem fordult be a kisfiam ugyhogy lelkiekben valahol a császár gondolata van bennem, amitől rettegek!De még reménykedem a sima szülésben, örülnék ha így alakulna.
Te hogy vagy?
Nekem már hetek óta erősen kinyomja magát, és még semmi.
De remélem igaza lesz anyukádnak és befordul a pici.
Szurkolok hogy nektek se legyen ezzel gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!