Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Júliusba szülő kismamik hogy...

Júliusba szülő kismamik hogy vagytok? Készültök már a szülésre? A babátok mennyire aktiv?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 16:00
 1/9 anonim ***** válasza:

Helló!Július 15-re vagyunk kiírva,és én most ebben a pár napban kezdtem kicsit félni a dologtól!:)De szerencsére mindenki nyugtat hogy csak "kicsit"fog fájni!Egyenlőre "poénosra"vesszük a párommal!!

Éppen ezerrel lakásfelújítás van nálunk,és már kapjuk a babaholmikat(kiságy,pelenkázó stb.)úgyhogy nincs idő elfelejteni hogy bizony közeleg az idő!A baba nyugodt,de néha beindul és akkor boxzsáknak nézi anya hasát belülről,de élvezem,és tudom hogy jól van:)2hét múlva megyek uh-ra talán a nemét is megtudom végre!Boldog babavárást mindenkinek!!!

27hetes km.

2009. ápr. 14. 16:07
 2/9 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Július 8-ravagyok kiírva és ahogy az előttem szóló én is most kezdek szembesülni azzal, hogy itt bizony szülés lesz fele sem tréfa...néha rámjön a para most, hogy lassan már a kórházi csomagot kell készíteni...mi a babaszobával egész jól állunk talán ez lefoglalt és nem gondolkoztam annyit a szülésen:)

Mi már tudjuk a nemét régóta (magzatvízvizsgálat miatt) kisfiú lesz így talán határozottabban választottam ki a dolgokat:)

Egészen jól vagyunk, a növekvő pocakon kívül semmi panasz nagyon aktív a kisfiam szinte egész nap érzem, megállás nélkül mocorog.Egy hét múlva megyünk ultrahangra már borzasztóan várom.

Boldogságos, paramentes babavárást mindenkinek! :)

2009. ápr. 14. 16:18
 3/9 A kérdező kommentje:
melyik kórházba szültök?
2009. ápr. 14. 16:32
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia! Én júli 30-ra vagyok kiírva és kezdek már egy kicsit aggódni a szülés miatt. Most kezdem még csak beszerezni a babholmikat, és ez eléggé lefoglal szerencsére, így nincs túl sok időm még a szülésre gondolni. :) Egyébként egy kis derékfájást leszámítva jól vagyok. Remélem te is! :)

Boldog babavárást!

2009. ápr. 14. 16:49
 5/9 anonim ***** válasza:
61%

1. vagyok!Én a Székesfehérvári kórházban fogok szülni,bár már kicsit megbántam ezt a választást,mert nem kimondottan jó dolgokat lehet onnan hallani...

De majd kiderül!:)

Te hol szülsz?És mikorra vagy kiírva?

2009. ápr. 14. 18:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én júli 5-re vagyok kiírva,szintén a Székesfehérvári kórházban..Naggyon jó kórház,rengeteg ismerős szült ott és csupa jót hallottam.Senkinek nem volt rossz tapasztalata.

Mi jól vagyunk,a kislányom megállás nélkűl mozog egész nap-sokszor elcsodálkozomhogy nem fárad el.

Még semmit nem vettünk és nem is kaptunk-babonás vagyok!

Kb.2 hét múlva állok neki lassan beszerezni a ruhákat,babakocsit..stb.

Éjjel nem sokat alszunk,de már kezdek hozzászokni:)

Eddig 5 kg-ot híztam,a poci nem túl nagy,de szépen növekszik a bébi.

Boldogságos babavárást mindenkinek!!!!!!!

2009. ápr. 14. 18:44
 7/9 A kérdező kommentje:
Én júli.24-re vagyok kiirva,és mivel szinte mindene megvan már a kisfiunknak van időm a szülésre gondolni,és már most nagyon félek,főleg hogy első baba lesz.Én vácon szülök.
2009. ápr. 14. 18:51
 8/9 Adri baba ***** válasza:

szia,kedves kérdező!:)

Én úgyan hamarabb szülök,de szintén vácon(júni17)te kinél fogsz szülni?

2009. ápr. 15. 08:23
 9/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó nem ismerjük mi egymást??Adri??
2009. ápr. 15. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!