Júliusban vagy augusztusban szülő kismamák szerintetek mennyire bírja ki a baba a nagy meleget?
Figyelt kérdés
augusztus 1-re várjuk a babát, de már most nehéz ez a meleg, fronttal teli időjárás. egyesek szerint a nyári babák idő előtt kibújnak majd a nagy meleg miatt. nekem görcsöl rá a hasim. ti hogy bírjatok? én félek a nyártól :D2011. máj. 18. 13:21
11/12 anonim válasza:
kedves előző: az én lányom is takarékra állította magát... alig mozdul, de ha gyanúsan csöndben van sokáig, rárakom a hasamra a szívhang hallgatót és megnyugszom, hogy szépen ver a kis szíve. De megfordulhatna már, mert jelenleg faros :(
12/12 anonim válasza:
Dátum szerint aug. 5-re, méret alapján júl. 28-ra vagyunk kiírva. Alapból se bírom jól a meleget, most kismamaként sem vagyok odáig érte. Most is 28.5 fok van a lakásban (tetőtér), bele se merek gondolni mi lesz később. Mivel gerincsérvem van ezért járok strandra úszni, ott jól érzem magam de nem megyek túl sűrűn mert félek a fertőzésektől. Én is reménykedem, hogy picit hamarabb jön a kisfiam mert jobban örülnék ha rák lenne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!