Januárban szülő kismamák hogy vagytok?
Én csak majdnem január... december 27-re vagyok kiírva :)
Azért válaszok, ha nem bánod :)
Szóval 12.27-re írtak ki. Eddig 2 kilót híztam, így vagyok 61 kg. 3. baba, így már elég nagy a pocakom. 26 vagyok. Úgy néz ki kislányunk lesz, harmadszor is :D Egyfélét tudunk csak :P De nagyon örülünk neki :)
és Te?
szia,
már jobban, problémás terhesség, vérzéssel, de most voltam a 12 hetes UH-n és minden oké volt.:)
a nemét nem tudjuk, a következő UH augusztus vége, addigra remélem látni fogjuk.
Második babánk, a kisfiam 2,5 éves múlt, én 25 éves vagyok.
a hasam nagy....a fiammal 20 hetesen kezdett nőni, most 13 hetesen akkora, mint akkor:)
eddig 2 kg-nál tartok én is, de eleve túlsúllyal kezdtem, úgyhogy most 81 vagyok.:/
ja és január 20.-ra vagyok kiírva.
És Te kérdező?
Kedves Kérdező!
Én 26 vagyok a második babámat várom és eddig 3 kg-ot híztam. Január 17-re vagyok kiírva a hasam akkorra volt már 9 hetesen, hogy sokan itt a GYK-n 20-24 hetesnek tippelték. Mostanában a rendelőben a recepción azt hitték már nagyon a végén tartok. 6 hetes terhesen már kismamanadrágot kellett hordanom. Sajnos a nemét még a 12 hetes uh-n nem tudta megmondani, de én úgy érzem, hogy most kisfiam lesz! Eddig problémamentes volt a terhességem szerencsére. Van már egy gyönyörű 2 évesem és nagyon szerettünk volna még egy kicsit (mindegy, hogy fiút vagy lányt).
Egy 26 hetes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!