2011 Januárban szülő anyukák?
Figyelt kérdés
Hogy viselitek a terhességet?Kis fiú vagy kis lány lesz?Nem féltek a szüléstől?Van akinek már befordult a pici?2010. nov. 26. 10:57
1/32 anonim válasza:
Szia!Bár én február 4-re vagyok kiírva,de azért írok.Én egész jól vagyok,egyik nap jobb a másik nehezebb a pocakfeszülés miatt.Nekünk kisfiunk lesz.Mi múlthét pénteken voltunk 4d-n és akkor még nem volt befordulva a pici meg is ijesztett az ultrahangos,hogy már jó lenne ha befordulna.Jövőhéten szerdán megyek az orvosomhoz majd ő megmondja mi a helyzet.Azóta mintha változtatott volna a pozícióján,mert a egész lent érzem mocorogni,játszik a hólyagommal és eddig inkább fent éreztem.A szüléstől még nem félek,szerintem majd később:).Te hogy vagy kedves kérdező?Kisfiú vagy kislány?Megvan már minden neki?Mikor mosod ki a babacuccokat?
2/32 A kérdező kommentje:
Én is jól vagyok köszönöm.Ha lefekszem este utána már az istenért sem tudnak kirobbantani az ágyból.Nincs nagy hasam de ha fel kell állnom a combomtól a hasamig fáj mindenem.A bébi kisfiú lesz.Meg vettünk már majdnem mindent még a babahordozó van vissza meg fürdetéshez egy két dolog.Még nem mondta a doki hogy befordult de december elején megyek hozzá remélem addigra már azon is túl leszünk.Rengeteget fent van kis örökmozgó.Még én sem félek a szüléstől remélem így is marad,de lehet hogy majd januárba beparázok.Köszönöm hogy írtál.Kitartást.Könnyű szülést.Az a február 4 már nincs messze még a végén lehet a te bébid is megjön januárba.Nem lehet tudni.Minden jót!
2010. nov. 26. 11:56
3/32 Tóth Bernadett2 válasza:
Szia! Én jan. 31-re vagyok kiírva. Nekem is fiam lesz, és ő sem fordult még meg. Tegnap voltam dokinál, 2100 lett a méhszájam... azt mondta ne nagyon erőlködjek semmit. A hasam is keményedik sokszor, pedig eszem a magneB6-ot. De minden más rendben. :) Jövő hétvégén festjük a kisszobát, meg elkezdem a mosást, vasalást. A szüléstől még nem félek, lehet majd később. :) De már inkább túl lennék rajta.
4/32 A kérdező kommentje:
A festésen már túl vagyunk hála istennek.Mikor megtudtuk hogy baba lesz mentem én is festéket venni de valamit nagyon összekutyultam és szép rózsaszín lett a bordó és citromsárgából.Nem vagyok rózsaszín szoba párti úgy hogy siettem megint festékért,és narancssárga lett belőle azért jó hogy nem hagytuk úgy így hogy most kiderült hogy kisfiú lesz.Január 28-ra vagyok kiírva.Már én is nagyon várom hogy végre megszülessen.Lassan én is nekiállok kimosni a babaruhákat.Én úgy vettem észre hogy aki év végére és év elejére van kiírva jó sokunknak kisfia lesz.Minden jót neked is.
2010. nov. 26. 12:12
5/32 anonim válasza:
Én január 9-13-ra vagyok kiirva(sima Uh és 4d uh alapján ez a két dátum)Van már egy 2,5éves lányom a pocaklakom kisfiu lesz.Ő már a 28héttöl be van fordulva.:)Mindene meg van már,ugye a nagyobb dolgokat tesotol örökölte.Eléég nagy a pocim(többen már minden órásnak néznek),ezért a mozgás már elég nehezemre esik,meg az ágyban valo megfordulás.A comb belsöm és a nunusom állando izomlázszerü érzést produkál.Ja és pár hete mármegint folyton rám tör az álmosság,de amugy teljesen jol vagyok.:))
6/32 A kérdező kommentje:
Nekem ugyan ez a problémám mintha izomlázam lenne mikor fel akarok kelni az ágyból.De még fürdés után a talpam megtörlése se egyszerű.Le akar szakadni mindenem mikor fel akarom emelni a lábam.Az alvás meg csak úgy megy ha a jobb oldalamra fekszem ha a bal oldalamon vagyok lehetetlen hogy elaludjak.Uh-on nekem is azt szokta mondani a doki hogy szép nagy baba mindig többet mutat a gép mint ahány hetes vagyok.De jó neked hogy már van egy lánykád meg most lesz egy kisfiad is.Szerencsés vagy.
2010. nov. 26. 12:33
7/32 anonim válasza:
Sziasztok! Csatlakozom Én is a sorba mint kisfiús kismama. Mi is jan. 31. re vagyunk kiírva, de állítólag hamarabb fog valamivel érkezni. Be van már szépen fordulva, mindent úgy csinál ahogy az elő van írva.:)A szülés most kezdett el igazából foglalkoztatni, próbálok rá lelkileg felkészülni, csak hát azt sem tudom hogy mire is kell.:( Nálunk is hátra van még a festés, de mi nagyon elvagyunk maradva, sok mindent nem vettünk meg még neki. Nem gondoltam volna hogy így elrepül az idő.
8/32 anonim válasza:
Szia!Én jan. 6-ra vagyok kiírva első baba lesz és kisfiú.A 32 hetes UH-n már koponyavégű fekvésben volt és a mai napig is úgy érzem hogy befordult,na meg elég sokat csuklik és azt lent érzem:)A szülésről:pont ma megyünk a párommal a kórházba papás tanfolyamra ahol megmutatják a szülőszobát és felvilágosítást adnak mindenről.Azt nem tudom hogy ettől nyugodtabb leszek-e vagy inkább idegesebb.Sokat gondolok rá hogy tényleg annyira fájni fog-e meg ilyenek de ugyanakkor várom is.Mi még most kezdjük el venni a ruhákat illetve a babaápolási dolgokat is.Az én kis bőröndömbe is kell még egy-két dolog de nem érzem hogy el lennék késve.Babonából eddig nem nagyon foglalkoztunk ezekkel a dolgokkal.A terhességet viszonylag jól viselem el vagyok egész nap,de estére azért nekem is sajog mindenem főleg a derekam.Viszonylag jól alszok bár már kétszer felkelek WC-zni.A babó meg szerintem jól érzi magát sokat mozog és az apukája hangjára is reagál mindig.Boldog babavárást mindenkinek!34 hetes km
9/32 A kérdező kommentje:
Ezek szerint tényleg jó a meglátásom ,hogy mostanában inkább a fiúk vannak előnybe.Nővéremék decemberre vannak kiírva de nekik is kisfiú lesz.Március fele meg biztos jönnek a lánykák.Nem vagytok elkésve a vásárlással itt lesz december meg még január eleje is.Mondjuk tegnap meglepődtem beszéltem a védőnőmmel és mondta hogy az egyik kismamája december 15-re volt kiírva és most november 20.-án megszült minden rendben a babával is 3kg felett van.
2010. nov. 26. 12:54
10/32 A kérdező kommentje:
Hát az én bőröndöm még üres nekem is még be kell vásárolnom.A babának már meg van majdnem minden.Úgy látszik csak az én bébim ilyen lusta hogy nem akar befordulni.Mondjuk mikor csuklik én is ott lent érzem meg nagyon izomlázam van ott lent,kitudja lehet befordult már.Remélem ultrahangig azért elhelyezkedik már.
2010. nov. 26. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!