Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2011 Januárban szülő anyukák?

2011 Januárban szülő anyukák?

Figyelt kérdés
Hogy viselitek a terhességet?Kis fiú vagy kis lány lesz?Nem féltek a szüléstől?Van akinek már befordult a pici?
2010. nov. 26. 10:57
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Nekünk ami biztos hogy apuka nevét megkapja másodiknak ami István.Nem mai név de had legyen ennyi öröme apának is ha annyira akarja.
2010. nov. 26. 13:41
 22/32 anonim ***** válasza:

Jan 27-re várom a második babánkat, egy kisfiút, az első egy most már 2,5 éves nagylány!

Nekünk már szinte minden megvan, még pár apróság hiányzik a babcuccokból meg a kórházi táskából, most mosom meg vasalom a rucikat.

Az én hasam is hatalmas, mondjuk a lányom sem volt kicsi 4 kg fölött született, eddig a pici rendben súly ügyileg. Jó lenne, ha így maradna, mert a lányom császárral született téraránytalanság miatt, most már jó lenne, ha őkelme természetesen jönne világra, de ha császár lesz én azt is elfogadom.

Ja és be van fordulva már elég régóta. Ne aggódj még a végén is befordulhatnak. Állítólag sokat kell négykézláb állni, mert úgy nagyobb helye lesz a babának forgolódni!

2010. nov. 26. 13:51
 23/32 A kérdező kommentje:
Hát ha más választásom nem lesz még a végén kipróbálom de még a fotelből felkelés is nehéz.Megvárom a decemberi ultrahangot ha addig sem fordul be lehet négykézlábra vágom magam,csak tudjak felkelni.
2010. nov. 26. 13:58
 24/32 A kérdező kommentje:
Ja és remélem most sima szülésed lesz.Szorítok
2010. nov. 26. 14:00
 25/32 anonim ***** válasza:

Én január 29-re vagyok kiírva és lány!:)

Én is kedden megyek dokihoz és derül ki hogy,hogy fekszik!

Lassan én is mosom-vasalom a ruháit!:)

2010. nov. 26. 14:58
 26/32 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Január 27-re vagyok kiírva és Kislány lesz! :)

Nagyjából már megvan minden Neki, igazából apróságok kellenek még -fürdetéshez cuccok, tisztálkodó szerek, olló, lázmérő, meg ami még eszembe jut- meg nekem a kórházi csomagot kellene összeállítanom de még nem sok mindent vettem meg ami oda kell, ez is még hátra van!

A szoba készen van, a ruhácskáit elkezdtem kimosni, egy részét már ki is vasaltam de van még e téren is teendő!

Szerencsésnek érzem magam nem igen híztam, egyáltalán nem vizesedek, csupán a derekam fáj és elég hamar elfáradok!

Nagyon várjuk már a Kicsinket de persze maradjon bent minél tovább!

Mindenkinek könnyű szülést kívánok!!! :)

2010. nov. 26. 15:57
 27/32 anonim ***** válasza:
Én is január 28-ra vagyok kiírva és kisfiúnak tűnik. Majd ha kibújt, leszünk benne igazán biztosak. :) Jól vagyok szerencsére, a hasam nem nagy, sőt, de a baba fejlődik szépen, méretei megfelelnek a korának, szerencsére. Még dolgozom, elég sokat szaladgálok 3. emeletre és vissza, de már csak három és fél hétig, a karácsonyi szünetig dolgozom. A babának még elég kevés dolga van, remélem, nem jön korábban, mert január elején szeretnék majd vásárolgatni neki!
2010. nov. 27. 13:38
 28/32 A kérdező kommentje:
A hasam nekem se nagy de szépen fejlődik nálunk is a bébi.Hát tényleg jól bírod ha még dolgozol és ráadásul szaladgálni kell egyik emeletről a másikra.Én nem bánnám ha már január eleje fele meg lenne,főleg ha 2.-ára apukának akkor van a szülinapja,szép ajándék lenne.További jó munkát,és jó vásárlást.Minden jót és könnyű szülést neked is.Ti tudjátok már a baba nevét ha fiú lesz?
2010. nov. 27. 14:09
 29/32 anonim ***** válasza:

A válasz írója 92%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 12:46

Szia! A mi kisfiunk Zalán lesz, ezt nem rég döntöttük el. Először Balázst akartunk, de túl közel lenne a névnapja a szülinapjához:( És persze csak febr. 3-án van Balu nap egész évben. És Te kedves kérdező! A Tiétek milyen névre hallgat majd?

2010. nov. 27. 17:25
 30/32 A kérdező kommentje:
Unoka tesóméknál is Zalán lett a baba neve,szép név.Nekem a Brendon tetszik,tudom hogy nem sok mindenkinek tetszik de még gondolkodunk.Apuka nevét biztos hogy megkapja másodiknak.
2010. nov. 27. 18:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!