2011 Januárban szülő anyukák?
Szia!
Én jan. 31-re vagyok kiírva és kislány!!! :) Sokat kell pihennem mert a 20 hét óta keményedik a pocim. 1 hét múlva megyek uh-ra és akkor fog kiderülni, hogy befordult-e. Amúgy jól vagyok csak már kicsit nehezen megy a mogás. A szüléstől a napokban kezdtem el kicsit félni. (Pedig már van egy gyermekem). Nekünk már csak a matrac hiányzik a babaágyba. A ruhácskákat már kimostam, kivasaltam. Pont ma délelött írtam össze, hogy mit kell majd pakolni a kórházba a babának és magamnak is. Boldog baba várást nektek!!!
Sziasztok.Én is január 6-ra vagyok kiírva.Kisfiú lesz.Már van egy lányom.Ő 2,5 éves.Vele végig dolgoztam,nem voltam soha rosszul,se egy hányinger,se egy keményedés.Minden mint ahogy a mese könyvben meg van írva:)))Na de most.8 hetesen véreztem,ezért 1 hónap fekvés volt.Állandóan szédültem,hányingerem volt.Mostanában meg sokat keményedek és a derekam is fáj.A méhszáj 2000-es,zárt,de már fel van puhulva.A dokim szerint még idén meglesz.A lányom 41 hétre született és indították.Remélem a fiam még tényleg idén meg lesz.A szobája készen van,mindent megvettünk.Jelenleg a ruháit mosom,vasalom.
Könnyű szülést kívánok nektek.Nemsokára babázunk:)))
szintúgy már van egy lányom 2 múlt és jan. 11 re vagyok kiirva. Kisfiú lesz:-) még eddig nem volt befordulva de kedden megyek kiváncsi vagyok hogy áll a helyzet.
Nevek vannak már?
13.10-es vagyok.
A lányom Vanessza,a fiam,Dominik lesz.
Nektek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!