Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2011 Januárban szülő anyukák?

2011 Januárban szülő anyukák?

Figyelt kérdés
Hogy viselitek a terhességet?Kis fiú vagy kis lány lesz?Nem féltek a szüléstől?Van akinek már befordult a pici?
2010. nov. 26. 10:57
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Szia!

Én jan. 31-re vagyok kiírva és kislány!!! :) Sokat kell pihennem mert a 20 hét óta keményedik a pocim. 1 hét múlva megyek uh-ra és akkor fog kiderülni, hogy befordult-e. Amúgy jól vagyok csak már kicsit nehezen megy a mogás. A szüléstől a napokban kezdtem el kicsit félni. (Pedig már van egy gyermekem). Nekünk már csak a matrac hiányzik a babaágyba. A ruhácskákat már kimostam, kivasaltam. Pont ma délelött írtam össze, hogy mit kell majd pakolni a kórházba a babának és magamnak is. Boldog baba várást nektek!!!

2010. nov. 26. 13:02
 12/32 anonim ***** válasza:
13.02-es vagyok. A nővérem jan.13-ra volt kiírva, de 1 hete megszült. Neki is fia lett!!!! :) Szóval tényleg többen vagytok:) ( szerencsére jól vannak mindketten!!)
2010. nov. 26. 13:06
 13/32 A kérdező kommentje:
Végre egy leányzó is van.Jó hogy mondod matracot még nekünk is kell venni már ki is ment a fejemből.Boldog babavárást mindenkinek és könnyű szülést.
2010. nov. 26. 13:07
 14/32 A kérdező kommentje:
Jó hamar jött nekik a baba.GRATULÁLOK!!!!Örülök hogy jól vannak.
2010. nov. 26. 13:08
 15/32 anonim válasza:

Sziasztok.Én is január 6-ra vagyok kiírva.Kisfiú lesz.Már van egy lányom.Ő 2,5 éves.Vele végig dolgoztam,nem voltam soha rosszul,se egy hányinger,se egy keményedés.Minden mint ahogy a mese könyvben meg van írva:)))Na de most.8 hetesen véreztem,ezért 1 hónap fekvés volt.Állandóan szédültem,hányingerem volt.Mostanában meg sokat keményedek és a derekam is fáj.A méhszáj 2000-es,zárt,de már fel van puhulva.A dokim szerint még idén meglesz.A lányom 41 hétre született és indították.Remélem a fiam még tényleg idén meg lesz.A szobája készen van,mindent megvettünk.Jelenleg a ruháit mosom,vasalom.

Könnyű szülést kívánok nektek.Nemsokára babázunk:)))

2010. nov. 26. 13:10
 16/32 A kérdező kommentje:
Én észre se vettem volna hogy terhes vagyok ha nem marad ki a mensim,savam volt csak ami előtte sohasem.Lényeg hogy ti is jól vagytok minden esélyed meg van rá hogy idén szülj az a pár nap nem olyan sok talán nem húzod ki a végéig.Nővérem december 3-ra van kiírva de már pár hete szülni készül annyira be van indulva.Szegényem még a végén úgy jár hogy ráhúz annyira várják már
2010. nov. 26. 13:16
 17/32 anonim ***** válasza:

szintúgy már van egy lányom 2 múlt és jan. 11 re vagyok kiirva. Kisfiú lesz:-) még eddig nem volt befordulva de kedden megyek kiváncsi vagyok hogy áll a helyzet.

Nevek vannak már?

2010. nov. 26. 13:23
 18/32 A kérdező kommentje:
Hát nekem a Brendon tetszik.Tudom hogy nem sok mindenkinek tetszik.De még gondolkodunk hogy mi legyen.Nektek meg van már a baba neve?
2010. nov. 26. 13:28
 19/32 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Szinte majdnem biztos hogy Iván lesz!:-))
2010. nov. 26. 13:31
 20/32 anonim válasza:

13.10-es vagyok.

A lányom Vanessza,a fiam,Dominik lesz.

Nektek?

2010. nov. 26. 13:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!