Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2011 Januárban szülő anyukák?

2011 Januárban szülő anyukák?

Figyelt kérdés
Hogy viselitek a terhességet?Kis fiú vagy kis lány lesz?Nem féltek a szüléstől?Van akinek már befordult a pici?
2010. nov. 26. 10:57
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:

Akkor én is csatlakoznék a fiú babát várók sorába. :) Jan. 3 a hivatalos dátum, de az elejétől fogva azt mondták hamarabb jön.

Noel Péter lesz a neve és én bizony már félek a szüléstől, de megpróbálok lelkileg készülni, illetve homeopátiát is bevetni.

Az utolsó ultrahangon (1 hónapja) be volt már fordulva, viszont szerintem azóta már kb. 10x átfordult, mert mindig nagy ficánkolások vannak bent. Csuklást is hol lent, hol fent érzek.

Kedden megyek a 36. heti uh-ra, akkor majd meglátjuk hogy fekszik éppen.

2010. nov. 27. 20:07
 32/32 A kérdező kommentje:
A csuklást én is lent szoktam érezni úgy hogy reménykedek hogy már befordult de majd csak december 7.-én tudom meg az ultrahangon.Minden esetre nagyon szeret ficánkolni a nap 24 órájából max 4 órára áll meg összesen.Jó neked hogy már január elejére ki vagy írva,a 28.-a még olyan messzinek tűnik.Nagyon szép neve lesz a kisfiatoknak.
2010. nov. 28. 09:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!