Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan aki nem várja...

Van itt olyan aki nem várja május elejére?

Figyelt kérdés
Mióta próbálkoztok?Első baba lenne,vagy kistesó?

#póbálkozás
2014. ápr. 24. 13:08
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/145 anonim ***** válasza:
100%

A telefonom nem csinál túl szép képeket színek szempontjából sem, szóval ez is kicsit nehezítette a dolgom..

tényleg nagyon halványka, szóval holnap mindenképp tesztelek megint, hátha erősödik :) ha meg mégis szellemcsík volt, akkor sincs semmi baj, még nincs mögöttünk túl sok hónap :))

amúgy 11. dpo 25-ös teszttel

[link]

remélem, látjátok! bejelöltem fehér vonalacskákkal :D

2014. ápr. 26. 13:06
 72/145 A kérdező kommentje:

Szia Niki!

A mellem az nekem is fáj,igaz csak időnként érzem.Hát nem tudom...én még nem élem bele magamat!

Kedves tesztelő!Néztem a képedet,és mikor először megnéztem nem láttam rajta semmit.De minél tovább nézem,csak látszik az :) Holnap tesztelj megint,és remélem erősödni fog az a vonalka :) Megy a drukk :)

2014. ápr. 26. 13:11
 73/145 anonim ***** válasza:
100%

köszi! :)

én is így voltam először élőben is, nem láttam, de aztán ahogy ráállt a szemem mégis kirajzolódott. Holnap jelentkezem a fejleményekkel :)

2014. ápr. 26. 13:13
 74/145 A kérdező kommentje:
Várni fogom! :)
2014. ápr. 26. 13:14
 75/145 anonim ***** válasza:
100%
En is lattam , ott van az a csikocska!Drukkolok hogy erosodjon!!:)
2014. ápr. 26. 13:21
 76/145 anonim ***** válasza:
Én az 58-as válaszoló vagyok! Tényleg nagyon jó ez az oldal,bíztatást ad,h. mindenki egy célért küzd! Drukkolok mindenkinek! Én enyhe szúrkálásokat érzek a bal oldalon.Olyan mintha tűvel szúrnának meg.Ezt még nem tapasztaltam a múlt hónapokban! :) Hátha!! N
2014. ápr. 26. 13:47
 77/145 A kérdező kommentje:
A szúrkálás is jó jelnek számít :)
2014. ápr. 26. 15:16
 78/145 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok, bocs az ekezetlenseg miatt... Telefonrol irok. :-)

Tunetekrol annyit, h reggel a parom megjegyezte, h hogy megduzzadtak a melleim. Nekem speciel fel sem tunt... Mensi elott sem igazan szokott... Viszont most teny, h nem ferek bele kenyelmesen a melltartomba.

Tovabba folyamatosan ugy erzem, mintha tele lenne a hasam.

Neha elfog egy kis hirtelen emelyges, de hamar el is mulik.

En csak majus 1-re nem varom.

Szoval most nem igazan tudom h mi lehet. Mensi elotti dackorszak v akar mas... :-)

Mensi elott sosem szokott semmi extra lenni nalam. Egyszercsak megjon es kesz...

Bea

2014. ápr. 26. 15:59
 79/145 A kérdező kommentje:

Szia Bea!Ezek nagyon jó jelek!És sokat olvastam már arról is hogy a férfiak néha hamarabb észreveszik az ilyen jeleket.Olyanok is feltűnnek nekik,ami nekünk nőknek nem!

Remélem te is két csíkosat fogsz tesztelni :)

Majd írj!

2014. ápr. 26. 16:58
 80/145 anonim ***** válasza:

Lányok, Erősödött! Most már nem kell hozzá rontgenlatas, simán kivehető!!! Nagyon kellett pisilnem, kicsit ideges voltam hogy, öt óra alatt mekkora lesz a koncentráció. Lementem, megcsináltam, közben a konyhapultnál ettem mert éhen is haltam, és időn belül ott volt a halvanyka! Nem tudok aludni egy órája, izgatott vagyok nagyon :) holnap rakok fel képet.

zsani

2014. ápr. 27. 03:42
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!