Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan aki nem várja...

Van itt olyan aki nem várja május elejére?

Figyelt kérdés
Mióta próbálkoztok?Első baba lenne,vagy kistesó?

#póbálkozás
2014. ápr. 24. 13:08
 111/145 A kérdező kommentje:
Szia.Várjuk a holnapi teszteredményedet! :) Drukkolok hogy pozitív legyen!
2014. ápr. 29. 11:18
 112/145 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ma reggelre 1 tized fokot ment csak feljebb a hőm....szerintem Nekem ebben a hónapban sem sikerült úgyhogy várom,hogy vasárnap megjöjjön.A melleim már csak akkor fájnak ha hozzájuk érek vagy amikor nincs rajtam melltartó.A fájdalmat a hónomtól érzem.Erős krémes folyásom is van és ez mindig a mensi szele.Ma délutántól már a derekam is fáj de ez lehet az egész naposcsúszás mászástól.Na de majd kiderül!

Szurkolok mindenkinek!

Akinek ma nega lett a teszte annak még lehet pozi :).

Niki

2014. ápr. 29. 17:03
 113/145 A kérdező kommentje:
Szia Niki!Még neked is lehet pozitív a teszted!
2014. ápr. 29. 19:20
 114/145 A kérdező kommentje:

Sziasztok Csajok!

Tegnap már kezdtem megörülni,mert elkezdtek fájni a melleim,és mensi szerű görcseim is lettek,ami nem jellemző.

Tartok kb fél órán keresztül,és mintha nem is lett volna,elmúlt.Azóta semmi.

Ti hogy vagytok?

2014. ápr. 30. 07:53
 115/145 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nálam semmi különös, érdekes hasszurkám volt a bal oldalon, meg tegnap mikor lefeküdtem aludni, olyan forrónak éreztem a testem. Nagyon lassan vánszorognak a napok.

Zsu

2014. ápr. 30. 10:49
 116/145 anonim ***** válasza:

Sziasztok, ma reggel megint csinaltam egy tesztet es negativ lett megint.Sztem ebben a honapban nem jott ossze, bar a mensim sem jott meg meg.( ket napja kesik)

Reka (elso valaszolo)

2014. ápr. 30. 11:18
 117/145 anonim ***** válasza:

Nah csajok, nekem megvolt minden!

Hasszurka, émelygés, a melleim olyanok, mint a beton és duzzadtak, h alig tudtam rajta napok óta feküdni...

Holnapra nem vártam, de ma megjött...

Minden nap voltunk együtt ebben hónapban a párommal...

Szóval nem igazán értem...

Bea

2014. ápr. 30. 11:27
 118/145 anonim ***** válasza:

3-as illetve 28as válaszoló vagyok!

Nekem alakul vmi tegnap óta,de meg nem merem elkiabalni vagy fotót hozni..Izgulok nagyon,az elmúlt 3nap nagyon sokszor belenyilalt,szurkalt valami a hasamban.De nem szeretnek tünet gyáros lenni,a korábbi terhességeknél sem volt semmi az elejen.

Most vagyok ovu utáni 8-9.napon,meg sokminden lehet.

Megy a drukk annak,aki meg várakozik!

A többieknek pedig remelem a köv honapban sikerül!Fel a fejjel!!!

2014. ápr. 30. 12:23
 119/145 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Én is ovu utan 8-9 nappal vagyok! Viszont nem nagyon érzek semmi különöset, vagyis csak egy két dolgot amit leírtam fentebb. Te mit érzel? Annyira izgulok már! De rágörcsölni sem szeretnék. Zsu
2014. ápr. 30. 15:12
 120/145 anonim ***** válasza:
Akiknek nem jott ossz/jon ossze ebben a honapban, nyithatnank egy uj kerdest : Ki nem varja juni elejere:)
2014. ápr. 30. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!