Van itt olyan aki nem várja május elejére?
Sziasztok csajok!Alakulnak itt a dolgok ahogy látom! :)
Én teljesen tünetmentes vagyok,de szerintem amiatt mert mensi után 2-3 nappal tudtunk csak együtt lenni 4 napig,és valószínű hogy az a kevés együttlét nem tűnt hatásosnak! :(
Azért még bizakodó vagyok,ameddig nem jön meg!
A pattanás is lehet tünet! Vhol azt hiszem olvastam ilyet ;)
Nàlam semmi jel nincs :( kezdem úgy érezni, hogy nem lesz baba. Fura mert semmi különöset nem érzek, de mensi előszelét sem. Jaj már én is nagyon türelmetlen vagyok. 5-6 ra nem várom. Szerintetek merjek tesztelni most hétvégén?
Mindenkinek kitartás!!! Kéledves Kérdező, csak pozitívan ;) majd mint a teszted :)
Zsu
Szia Zsu!
Szerintem egy 10-es érzékenységű teszttel már próbálkozhatsz a hétvégén,hátha!
Valahogy úgy érzem,nálunk nem lesz baba,de legyen úgy ahogyan te mondod!Pozitívan,és hátha a tesztem is az lesz :)
Nah csajok! En ma reggel teszteltem egyet, mert olyan furan ereztem magam... Persze negativ lett... :-(
Bar csak 1-re nem varom, azt gondoltam, h ket nappal elotte talan lesz valami.
Sebaj... Akkor johet egy ujabb honap. Gondolhattam volna, h 35 evesen nem jon ossze egybol az elso honapban...
Az az egy fura, h ugy megduzzadtak a melleim, h szinte nekem kellemetlen egy kivagott bluzban... :-) persze a parom nagyon elvezi... :-)
Olvasom tovabbra is a hozzaszolasaitokat... Jo kis csapat jott ossze.
Es ugyebar mindenkinek egy a celja... :-)
Remelem, ti pozitivat teszteltek!!!!!!
Bea
Én is nagy izgalomba vagyok,nagyon lassan telnek a napok!
Csak abban reménykedem hogy valami csoda folytán akkor volt peteérésem.Mert ugyebár az orgazmustól lehetséges,hiába nem ovukor voltunk együtt.Tegnap kicsit görcsölt a hasam jobb oldalt,de ennyi.Mára el is múlt.De sehol semmi tünet.
Nyugi Bea,még van két napod a nemvártig.Még tesztelhetsz pozitívat :)
Szia N! Kitartás!Remélem te is pozitívat fogsz tesztelni. :)
Aztán írjatok ha van valami fejlemény :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!