Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan aki nem várja...

Van itt olyan aki nem várja május elejére?

Figyelt kérdés
Mióta próbálkoztok?Első baba lenne,vagy kistesó?

#póbálkozás
2014. ápr. 24. 13:08
 101/145 anonim ***** válasza:
Ja az lemaradt,hogy tegnap este és ma reggel apróbb görcsöket éreztem,délután meg enyhe szurkálást :).
2014. ápr. 28. 17:27
 102/145 A kérdező kommentje:

Sziasztok csajok!Alakulnak itt a dolgok ahogy látom! :)

Én teljesen tünetmentes vagyok,de szerintem amiatt mert mensi után 2-3 nappal tudtunk csak együtt lenni 4 napig,és valószínű hogy az a kevés együttlét nem tűnt hatásosnak! :(

Azért még bizakodó vagyok,ameddig nem jön meg!

2014. ápr. 28. 17:50
 103/145 anonim ***** válasza:
100%

A pattanás is lehet tünet! Vhol azt hiszem olvastam ilyet ;)

Nàlam semmi jel nincs :( kezdem úgy érezni, hogy nem lesz baba. Fura mert semmi különöset nem érzek, de mensi előszelét sem. Jaj már én is nagyon türelmetlen vagyok. 5-6 ra nem várom. Szerintetek merjek tesztelni most hétvégén?

Mindenkinek kitartás!!! Kéledves Kérdező, csak pozitívan ;) majd mint a teszted :)

Zsu

2014. ápr. 28. 20:06
 104/145 A kérdező kommentje:

Szia Zsu!

Szerintem egy 10-es érzékenységű teszttel már próbálkozhatsz a hétvégén,hátha!

Valahogy úgy érzem,nálunk nem lesz baba,de legyen úgy ahogyan te mondod!Pozitívan,és hátha a tesztem is az lesz :)

2014. ápr. 28. 20:47
 105/145 anonim ***** válasza:
Jaj az a kéledves az kedves akart lenni :) csak már össze vissza írok itt a nagy izgalomban.. Zsu :))
2014. ápr. 28. 23:18
 106/145 anonim ***** válasza:
100%
Hű csajok! Nagyon nehezen telik az idő! Még 3 nap és tesztelhetek!😊 Jó jel az is h a bal oldalamon még tegnap is éreztem szurkálást,a melleim is duzzadtabbak! Remélem pozitív lesz a teszt, és nektek is!Hisz tudjátok a remény hal meg utoljára! Üdv: N
2014. ápr. 29. 07:17
 107/145 anonim ***** válasza:
100%

Nah csajok! En ma reggel teszteltem egyet, mert olyan furan ereztem magam... Persze negativ lett... :-(

Bar csak 1-re nem varom, azt gondoltam, h ket nappal elotte talan lesz valami.

Sebaj... Akkor johet egy ujabb honap. Gondolhattam volna, h 35 evesen nem jon ossze egybol az elso honapban...

Az az egy fura, h ugy megduzzadtak a melleim, h szinte nekem kellemetlen egy kivagott bluzban... :-) persze a parom nagyon elvezi... :-)

Olvasom tovabbra is a hozzaszolasaitokat... Jo kis csapat jott ossze.

Es ugyebar mindenkinek egy a celja... :-)

Remelem, ti pozitivat teszteltek!!!!!!

Bea

2014. ápr. 29. 07:41
 108/145 anonim ***** válasza:
100%
Bea!Ne keseredj el! Még nem biztos,lehet csak nem mutatta még ki! Én ahogy írtam nekem még 3 nap! Drukk mindenkinek!!! N
2014. ápr. 29. 08:05
 109/145 A kérdező kommentje:

Én is nagy izgalomba vagyok,nagyon lassan telnek a napok!

Csak abban reménykedem hogy valami csoda folytán akkor volt peteérésem.Mert ugyebár az orgazmustól lehetséges,hiába nem ovukor voltunk együtt.Tegnap kicsit görcsölt a hasam jobb oldalt,de ennyi.Mára el is múlt.De sehol semmi tünet.

Nyugi Bea,még van két napod a nemvártig.Még tesztelhetsz pozitívat :)

Szia N! Kitartás!Remélem te is pozitívat fogsz tesztelni. :)

Aztán írjatok ha van valami fejlemény :)

2014. ápr. 29. 09:38
 110/145 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok, teszteltem ma reggel ( ma kellene megjonnie) es negativ.A One step urine pregnancy strip et hasznaltam.Nem jott meg meg egyebkent.Hat kivancsi vagyok.Kitartas, holnap tesztelek megint:)
2014. ápr. 29. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!