Van itt olyan aki nem várja május elejére?
Figyelt kérdés
Mióta próbálkoztok?Első baba lenne,vagy kistesó?#póbálkozás
2014. ápr. 24. 13:08
41/145 anonim válasza:
Picit csíp ha pisilek, szúr a hasam alja, de nem a méhemnél, hanem inkább a hugyhólyag környékén :(
42/145 anonim válasza:
Akkor ez felfazas inkabb.a tozegafonya nagyon jo ra!
Mindenképpen menj dokihoz ha nem javulna:-(
43/145 anonim válasza:
Sziasztok lányok! Első baba lenne, második próbálkozós hónap, május 5-re nem várom, 26 éves vagyok.
Nagyon drukkolok mindenkinek! Zsu
44/145 anonim válasza:
Köszi. Az lesz, már nem az első lenne idén. Remélem ez nem nehezíti majd a teherbe esését. Jobban örültem volna egy terhes tünetnek :)
45/145 A kérdező kommentje:
Szia.Szerintem is felfázás :(
Nekem néha olyan érzésem van a mellemnél,mint mikor szoptattam.Tehát mikor elkezdett úgymond feltöltődni a mellem tejjel.Úgy szúr,és feszül,de egy-két pillanat az egész,és nem érzem olyan erősen.Mondjuk előző hónapban is éreztem ilyet,végül mégis megjött.
Szia Zsu köszöntelek téged is :) Megy a drukk neked is :)
2014. ápr. 24. 18:31
46/145 anonim válasza:
Az a baj, hogy a mensis tünetek szinte megegyeznek a terhességivel, így nehéz tippelni. Én is érzek ilyet a mellemben amúgy, meg szúrkál néha a méhem is és mostmár a hólyagom is :) Remek! Megy a drukk amúgy mindenkinek!
47/145 A kérdező kommentje:
Én csak a mellemben érzem,de azt is ritkán.Nem akarom elkövetni azt a hibát mint múlthónapban,hogy minden apró kis "jelre" figyeltem,és a végén bebeszéltem a tüneteket is.Főleg így,hogy alig tudtunk együtt lenni apukával.
2014. ápr. 24. 18:47
48/145 anonim válasza:
Írjatok lányok hogy mi lett, mostmár tényleg érdekel, majd Én is írok. Mindenkinek szép estét és örömteli próbálkozást! :)
49/145 A kérdező kommentje:
Én mindenképp fogok írni! :)
2014. ápr. 24. 18:52
50/145 anonim válasza:
En is fogok irni:) (elso valaszolo)Elvileg harom nap es csinalhatom a tesztet:)De sztem varok hetfoig.Szep estet!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!