Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan aki nem várja...

Van itt olyan aki nem várja május elejére?

Figyelt kérdés
Mióta próbálkoztok?Első baba lenne,vagy kistesó?

#póbálkozás
2014. ápr. 24. 13:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/145 anonim ***** válasza:
100%

Én április végére nem várom, de azért csatlakozom, majdnem ugyanaz :D

második próbálkozós hónap lesz, első baba lenne. Tünet még semmi :) volt pár késszúrás szerű érzés 6. és 7. dpo-n, pár percekre. Kedden (nem) kéne megjönnie. drukkolok mindenkinek!

2014. ápr. 24. 14:28
 12/145 anonim ***** válasza:
100%
Sokan vagyunk a második próbálkozós hónapban :) Remélem hamar összejön mindenkinek. Olyan jó lenne már valami érezni, már nagyon várom, de nem szeretnék bebeszélni se semmit magamnak.
2014. ápr. 24. 14:30
 13/145 anonim ***** válasza:
100%

Igen ,en is nagyon izgatott vagyok:)Allitolag nagyobb az esely a teherbeesesre a tabi abbahagyasa utan, hat nem tom, legalabb is ezt olvastam:)

En elkeztem szedni a folsavat egy honapja,ti szedtek valami vitamint?

Kulfoldon elek (Irorszag) es itt azt javasoljak,hogy a teherbeeses elott egy ket honappal mar jo ha elkezdi szedni az ember:)

2014. ápr. 24. 14:34
 14/145 A kérdező kommentje:
Már én is nagyon nem várom.Múlthónapban nagyon rákészültünk,és mikor megjött óriási csalódás volt.Pedig annyira beleéltem magam,hogy a kétnaponta együttléttel sikerülni fog,hogy mikor elmúlt a mensi csináltam még egy tesztet mondván hááátha...de sajna negatív lett.
2014. ápr. 24. 14:34
 15/145 anonim ***** válasza:
100%

Ha ebben a honapban is megjon, sztem kezzd el hasznalni az ovulacios alkalmazast( mar ha van okostelod).

A neve amit en hasznalok Ovia.Esetleg keress ra a neten.

2014. ápr. 24. 14:38
 16/145 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szedek semmit, de voltam vérvizsgálaton és minden ok. Sok gyümit és zöldséget eszek alapból, úgyhogy sztem az elég lesz.

Nem tudom Én sokat parázok rajta, hogy lehet hogy nem lesz peteérésem 6 év fogamzásgátló után....:)

2014. ápr. 24. 14:43
 17/145 A kérdező kommentje:

Vitaminokat,és semmi ilyen "csodaszert" nem használok.

A lányom simán elsőre összejött,pedig akkor is tablettát szedtem több mint egy évig.Lehet kipróbálom az alkalmazást,utána is néztem neten.De remélem nem lesz rá szükség,bár amilyen ritkán voltunk együtt ebben a hónapban is,kétlem hogy sikerülne.

2014. ápr. 24. 14:43
 18/145 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én is csatlakozom. Május 10-e körül nem várom. 2. próbálkozós hónap és első baba lenne. Múlt hónapban én is szinte biztos voltam benne h sikerül , de nem volt tojásfehérje szerű folyásom. Negatív is lett a tesztem. Hatalmas csalódás volt. Félek h nincs peteérésem mert évekig szedtem fogamzásgátlót. Remélem most összejön. Én Gravidát szedek, 2 hónapja :)

2014. ápr. 24. 14:54
 19/145 A kérdező kommentje:

Üdv a klubban :)

Én múlthónapban figyeltem a nyákot,volt is.Azokon a napokon gyertyaállást is csináltam,de mégsem sikerült. :(

Azért remélem,mindenkinek sikerül májusban :)

2014. ápr. 24. 15:01
 20/145 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kevés idő telt még el, szerintem mindenki bátran reménykedhet, hiszen miért is ne jönne össze? Csak idő kérdése és mindannyian pozitívat fogunk tesztelni! Csak azon drukkolok, hogy legyen peteérésem!
2014. ápr. 24. 15:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!