Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok, ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Folytatódik az április hónap, a március hónap felmérése eddig elég gyér...

Forduljon a kocka! Babásodjunk együtt :)

Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Április végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :)

De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :)

Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni.

Én Bedit voltam :)

2014. márc. 24. 14:51
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/481 anonim ***** válasza:

Nekem még van pár napom a nem vártig :-) Remélem ez a hónap sikeres lesz...

Most itt tartok :

[link]

2014. ápr. 6. 21:12
 72/481 anonim ***** válasza:
E. voltam :-)
2014. ápr. 6. 21:13
 73/481 anonim ***** válasza:
E!!! Ez csudiszéép! Nagyon drukkolok! Én még csak 2 nappal vagyok ovu után, nekem még sok van :) Emilia
2014. ápr. 7. 10:57
 74/481 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Gondoltam be jelentkezem én is, pedig én az esélytelenek nyugalmával várom a csütörtököt. Ilyen a görbém: [link]

Remélem az a 16. cn.-i kicsi leesés azt jelenti, hogy el tűntek a ciszták.

Mindenkinek továbbra is nagyon drukkolok!

Gyuláné

2014. ápr. 7. 12:40
 75/481 anonim ***** válasza:
Gyuláné, csodaszép!! Nagyon drukkolok!! :)
2014. ápr. 8. 09:01
 76/481 anonim ***** válasza:

Gorbet sajnos nem tudok nektek mutatni, de szuksegem lenne egy kis segitsegre.

Velemenyekre, esetleg konkret tapasztalatokra lennek kivancsi.

Decemberben hagytam abba a gyogyszert, februar vegetol probalkozunk.

Rovidek a ciklusaim 24-25 naposak.A mostani verzesem nem jott meg, se 24, se 25 napra, most ez a 28 nap.

23-25 napig azt hittem, megjon. Gorcsok, derekfajdalom, eles nyilallas a huvely fele. Azota tunetek elmultak, de semmi nem tortent.

Teszt negativ, a tegnapira ferjemmel azt mondtuk, mintha latnank valamit. Nem akarok tetsztelgetni, nyilvan varok, es az orvoshoz is elmegyek, most mi van.

Tegnap, 27-ik napon kis barnazas volt, ma 28.-ikon szinten . Verzes nincs. Gorcs sem, csak szedulok. Tudom, ti sem vagytok orvosok, csak velemenyre lenne kivancsi, tapasztalatokra, ha valakinek van. Koszonom. Mes

2014. ápr. 9. 13:58
 77/481 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Tegnap ota emelygek es szurkalnak felvaltva a petefeszkeim.

Most ugy feszulnek a melleim es ereztem a mehembe szurast is egy kicsi ideig.ma vagyok a 16 ciklusnapon.

31- en volt nyulos nyakom.

Ha csak akor besikerulhetett a picurka?!

2014. ápr. 9. 14:29
 78/481 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Tegnap ota emelygek es szurkalnak felvaltva a petefeszkeim.

Most ugy feszulnek a melleim es ereztem a mehembe szurast is egy kicsi ideig.ma vagyok a 16 ciklusnapon.

Sisy.voltam

31- en volt nyulos nyakom.

Ha csak akor besikerulhetett a picurka?!

2014. ápr. 9. 14:30
 79/481 anonim ***** válasza:
Nem keszul osszefoglalo?
2014. ápr. 11. 12:39
 80/481 anonim ***** válasza:

Sajnos en meg valaszt sem kaptam. :(

Amugy nekem sajnos nem jott ossze. Szoval, ha keszul osszefoglalo, Mes: -.

2014. ápr. 11. 14:55
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!