Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Folytatódik az április hónap, a március hónap felmérése eddig elég gyér...
Forduljon a kocka! Babásodjunk együtt :)
Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Április végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :)
De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :)
Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni.
Én Bedit voltam :)
Sziasztok, ma voltam uh-n.
Closty eredménye :egy 24 mm-es tüsző bal oldalon, és egy 20 mm-es jobb oldalon, bármelyik nap megrepedhetnek.
Tegnap voltunk együtt, de akkor ma is leszünk:)
Csütörtökön lesz a következő kukucs.
MaryAnn
Sziasztok .en ma vettem eszre h tojcsis jo nyulos folyasom van.
Es pedig 25- en kezdodott a mensim es 4 -5 napig tartot.en gondoltam h lesz egybol ovum mensi utan hat csajok mondom en h segit az Infolic!!
Tegnap is voltunk egyutt ma is fogunk.
Erzem h osszefog joni a picurkam :-)
De az emelyges meg mindig megvan miotta megjott de mitol?
Sisy.
Sziasztok!
Nekem is megjött sajnos szombaton, úgyhogy csatlakozom ide is. 29-re nem várom így...
Noi
Sziasztok!
Hát reggel 36,8 volt a hőm és valami rózsaszínes maszat volt a bugyimon...szerintem megfog jönni ma-holnap....de akkor miért fáj a mellem iszonyatosan és van nagyon erős hányingerem?Ennyire még soha nem fájt a mellem...
Niki
Sziasztok! Gondoltam bejelentkezem. :-)
Úgy néz ki ma van az ovulációm, szóval innen még 2 hét...
Nagyon drukkolok mindenkinek, remélem most több kismama lesz!
Niki! Szerintem még bármi lehet, próbáld elterelni a gondolataidat, bár tudom nem könnyű. Szurkolok!
Anna
Sziasztok!
Kriszta vagyok(M.K.),benne voltam a márciusi csoportba,az elsők között jött meg. Elvileg tegnap volt ovum,de most nem próbákoztunk,mivel a vetèlèseim miatt kaptunk időpontot kromoszónavizsgálatra ami 22én lesz. Az orvos kérése volt h amíg megjönnek az eredmények,pihentessük kicsit a dolgot.
De nagyon szívesen izgulok együtt veletek és remélem ebbena hónapban több kismami lesz :)
Niki avrózsaszínes barás folyás akár lehetett beágyazódás is. Nekem is volt egyszer nevárt előtt 5nappal. Drukkolok mindenkinek!
Kriszta
Sziasztok! Sajnos nekem is megjött vasárnap, viszont a 26 napos ciklusaimmal még mindig esélyes az április, maradok Veletek, következő nemvárt időpont így április 25...
Mivel mi már 1 éve próbálkozunk, lassan elindulunk vizsgálatok felé, még nem tudom, merre, de lassan esedékes.
Mindenkinek nagyon drukkolok, hozzunk egymásnak szerencsét!!!!
Holnap írok összefoglalót az új infókkal :)
Ma 11 cn, igen termékeny nyálkát tapasztaltam, úgyhogy ma este elkapom leendő apucit biztosan :) Bár szerintem még 2 nap minimum peteérésig, minden esetre gyanús :) Úgyhogy nem kockáztatok :)))
Mindenkinek babásodást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!