Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok, ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Folytatódik az április hónap, a március hónap felmérése eddig elég gyér...

Forduljon a kocka! Babásodjunk együtt :)

Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Április végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :)

De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :)

Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni.

Én Bedit voltam :)

2014. márc. 24. 14:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/481 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Csatlakoznék. Április 8-ra nem várom. 2,5 éve várjuk a kis tesót. Azóta sajnos 2 missed ab volt. Az utolsó műtét óta 1,5év telt el, azóta semmi. De minden hónap új remény! Mindenkinek szurkolok!

Debby

2014. márc. 24. 15:43
 12/481 anonim ***** válasza:
Meg nemtudom mikora nem varom mert ugye most fog rendezodni a ciklusom.sisy
2014. márc. 24. 15:46
 13/481 HorváthNikoletta ***** válasza:
Hát én csatlakozok ide is én április 24.ére nem várom 10 e körül van peteérésem hátha :)
2014. márc. 24. 15:53
 14/481 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én is csatlakoznék! Mi már 8 éve próbálkozunk, sok mindenen vagyunk túl, szerencsére nekem vetélésem még nem volt. Nálam sajnos rengeteg probléma van (pcos, ir, magas prolaktin és pm alulműködés). DE 1 hónapja voltam a sokadik ellenőrző vérvételen és minden eredményem tökéletes lett, a progin kívül. Ebben a hónapban closti és utrogestan kura lesz. Nagyon remélem, ez mostmár eredményes lesz. Ma (10.cn) voltam tüszőnézőben és van 1db 17mm-es, 1db 14 mm-es és 2 db 12 mm-es. Nagyo-nagyon bízom ebben a hónapban! Elméletileg április 12.-ére nem várom, pont a párom névnapján.

Mindenkinek nagyon drukkolok! Gyuláné

2014. márc. 24. 16:13
 15/481 anonim ***** válasza:
Lyly vagyok, 4 hónapja próbálkozunk a kistesóval, még szoptatok, így hol van ciklusom, hol nincs, szóval nem tudom mikorra nem várom
2014. márc. 24. 16:14
 16/481 anonim ***** válasza:
De jó, akkor itt folyt köv! De izgi !! Hajrá a sok új kismami jelőltnek! :) Én 1.én megyek petekukkra, remélem minden rendbe lesz! 4-5 .e körülre várom az ovut! Emilia
2014. márc. 24. 16:21
 17/481 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hát Én is csatlakoznék ehhez a topichoz is.Mivel 2-3 napja volt pém így nagy valószínűséggel nem fogok tesztelni 31-én így kiestem a márciusiak közül.

Első tesztem 4-én lesz ha addig nem jön meg.Egyébként 1-re nem várom,de tuti a késői pé miatt később is fog megjönni vagy nem megjönni:)...

Niki

2014. márc. 24. 16:41
 18/481 anonim ***** válasza:
Sziasztok.Először is szeretnék mindenkinek sok sikert kívánni és jó egészséget.én ápr. 9re nem várom, csak a harmadik havi próbálkozás ez.
2014. márc. 24. 16:47
 19/481 anonim ***** válasza:
kati voltam
2014. márc. 24. 16:48
 20/481 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Úgy gondolom tovább tartanék veletek, mert ugye most sem sikerült... Április 16-ra nagyon nem várom.

Előzmények, infók rólam az előző "topikban". :)

Remélem most sokkal jobb lesz a statisztika! Hajrá lányok, szurkolok mindenkinek! :)

Anna

2014. márc. 24. 17:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!