Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok, ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Folytatódik az április hónap, a március hónap felmérése eddig elég gyér...

Forduljon a kocka! Babásodjunk együtt :)

Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Április végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :)

De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :)

Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni.

Én Bedit voltam :)

2014. márc. 24. 14:51
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/481 anonim ***** válasza:

Bedit remélem sikerül :)

Nekem viszont elúszott ez a hónap is...Ma reggel 36,6 lett a hőm és pecsételek...Na majd a kövi hónap :)

Szurkolok Mindenkinek!

Niki

2014. ápr. 2. 06:27
 62/481 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Úgy néz ki jobbos lesz a ciklusom, de csúszik az ovum a doki szerint pár napot! Hőmérőzök..tesztelek, remélem együtt tudunk lenni, mikor kell! :) Emilia
2014. ápr. 2. 15:27
 63/481 anonim ***** válasza:

Sziasztok Lányok!

Ma voltam uh-n megint. Mind a két oldalon megrepedtek a tüszők! :)

Voltunk együtt vasárnap, hétfőn, és tegnap is. A doki szerint ma is kellene. Párom már így is panaszkodik :)

Holnaptól kell szednem az utrogestant (2*2) és a duphastont(2*1), két hét múlva teszt.

Remélem sikerül.

MaryAnn

2014. ápr. 3. 10:02
 64/481 anonim ***** válasza:

sziasztok!nekem is megjött!sajnos :-( bár mégcsak jövőhét kedd a napja,de mindig előtte 1héttel barnázok!utolsó mensinél kaptam norcolutot,h ez ne legyen,de van!megyek vissza dokihoz!remélem kitalálja,h mi ez.

drukkolok mindenkinek!

2014. ápr. 3. 18:51
 65/481 anonim ***** válasza:
Kati
2014. ápr. 3. 18:51
 66/481 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hát ma nagy görcsök közepette megjött.Soha nem szokott ennyire fájni és ráadásul nagyon darabos.

Szurkolok mindenkinek!

Esetleg ha a hónap végén sikerül pozit tesztelnem akkor írok majd még:)

Niki

2014. ápr. 3. 19:50
 67/481 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Ismét csatlakoznék hozzátok! Mivel nem szabályos a ciklusom (amióta figyelem azóta 30nap-30nap-26napos, ezért , 17.-e és 21.-e közé nem várom. Bianka
2014. ápr. 3. 19:50
 68/481 anonim ***** válasza:
Április 19-re nem vàrom! Hajrá mindenkinek! Javítsuk a statisztikát lányok! Syl
2014. ápr. 6. 08:00
 69/481 anonim ***** válasza:

Sziasztok! 8-ára nem várom, nem bírtam teszteltem egyet, negatív lett. Néha fájdogál a hasam, de nincs cici fájás ami mindig van. Hát, majd kiderül, reménykedem...

Szurkolok Mindenkinek!

Debby

2014. ápr. 6. 08:34
 70/481 anonim ***** válasza:
Sziasztok, en is bejelentkezem. 24-25 napos ciklusaim vannak, tegnapra kellett volna megjonnie. Nem jott meg, es ma sem. 3 napja viszont apro gorcsoket, kesszuresszeru nyilallast a huvely fele, pici derekfajdalmat erzek. A tunetek mara elmultak, semmi pecseteles, semmi verzes, pedig ezekre azt hittem, hogy mar a mensi jele. Tegnap reggeli teszt, 24. napon negativ. Szerintetek? Mes
2014. ápr. 6. 10:52
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!