Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Folytatódik az április hónap, a március hónap felmérése eddig elég gyér...
Forduljon a kocka! Babásodjunk együtt :)
Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Április végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :)
De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :)
Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni.
Én Bedit voltam :)
Kérdezö sok boldog szülinapot holnapra :) Milyen szép kis ajándék lenne egy pozi teszt...
Anna ezen én is látok vmi haloványka csíkot,remlélem erösödni fog :) Drukkolok!!!
Nekem tegnap megjött,de ez várható volt mert most nem próbálkoztunk!
M.K. voltam
Szia Kriszta! Köszönöm szépen a szülinapi jókívánságot :)
Neked meg mielőbbi babásodást!
Köszönöm lányok! Aranyosak vagytok és én is drukkolok Nektek! :)
Megmondom őszintén, hogy én így ha monitoron nézem a képet nem látok halvány csíkot. Élőben és telefonon viszont látszik.
Eléggé fájdogálok, nem tudom mi lesz. Múltkor is volt halvány pozi tesztem mégis megjött... Ha most is így járok megyek vérvételre, már meg van a beutalóm.
Megy a drukk mindenkinek!
Anna
Igen, be is linkeltem amikor a tesztet is.
Anna
:-) Köszönöm! Görcsölgetek, olyan mint mikor menstruálok, szóval... Pár nap és kiderül.
Anna
Ma van a szülinapom, így teszteltem.
Negatív x-epillel időn belül, időn túl 15-20 percre rá van valami halvány rajta. A hőm felugrott, ami nem volt jellemző. Bizakodom, csak ennyit tehetek :)
Bedit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!