Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok, ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Folytatódik az április hónap, a március hónap felmérése eddig elég gyér...

Forduljon a kocka! Babásodjunk együtt :)

Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Április végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :)

De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :)

Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni.

Én Bedit voltam :)

2014. márc. 24. 14:51
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/481 A kérdező kommentje:
Sziasztok, sajnos nem jó hírem van. Barnázom már dél óta, folyamatosan egy picit, aztán megáll, majd megint jön egy pici, de nem menstruálok még. Nem erősödik, de félek hogy mensi lesz. Sosem pecsételek egyébként mensi előtt, hanem jön egy kis barna, majd fél óra és rendesen menstruálok. Kicsit korai is lenne, ha megjönne ma, az utóbbi időben 27 naposak a ciklusaim. Ha ma megjön ma, akkor csak 25. Most lemondtam a babáról és elkeseredtem.
2014. ápr. 16. 16:58
 152/481 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Bedit:Ez szörnyű!Hátha csak beágyazódás és nem jön meg.Szurkolok nagyon!

Anna:Nem nagy hőleesés úgyhogy van még remény :).

Nekem nem tudom mi van a görbémmel...ma ahelyett,hogy feljebb ment volna inkább esett.Szerintetek?Lehet lesz még egy peteérésem csak most a bal oldalamon (az fáj most,eddig a jobb fájt)?

Görbém ilyen:

[link]

Niki

2014. ápr. 16. 17:15
 153/481 Maya715 ***** válasza:
Bedit ne add fel ez lehet tényleg a beágyazódás én nagyon drukkolok neked!Szívből kívánom,hogy amit láttunk a teszten az tuti babuci legyen!Nekem tegnap este óta nagyon durva mindjárt megjön érzés még van a nemvártig 4-5nap.
2014. ápr. 16. 17:25
 154/481 anonim ***** válasza:

Bedit! Ez lehet beágyazódás is! Drukkolok!

Niki! Ovu másnapján visszaeshet a hő, ebből nem lehet következtetést levonni.

Maya! Most én is érzem a mensis tüneteket. Egyébként hozzászóltál ma egy kérdésemhez. :-)

Szóval tegnap csináltam egy tesztet, kijött rajta időn belül egy halványka de rózsaszín csík. Benn a munkahelyen csináltam, bedobtam a táskámba, és estére beerősödött a csík, kicsit elsárgult az eleje, de látszik hogy ott van. Nem hagyott nyugodni a dolog, így csináltam ma napközben ugyanolyan medilabot mint tegnap. Azon is van csík, bár halvány még mindig, de a tegnapinál erősebb lett. Totál össze vagyok zavarodva, hihetetlen hogy nem bírom megállni tesztelés nélkül...

Anna

2014. ápr. 16. 17:47
 155/481 anonim ***** válasza:

[link]

Ez a tegnapi tesztem. Egy biztos, ha baba van előbb utóbb úgyis kiderül.

Anna

2014. ápr. 16. 17:52
 156/481 A kérdező kommentje:
Sziasztok, a pecsételgetés megint elállt. Elnyomtam két különböző tesztet, egyértelmű, hogy baba van már számomra mér ezekből is, de nemcsak a teszt, hanem minden egyéb miatt. Mindkét teszt egyből halvány csíkos lett egyből, a reggelire egy picit várni kellett. Nem erős, de ott van, és látható. Éppen ezért aggódom, nekem már volt egy vetélésem 6 hetesen, és teljesen elkeseredtem hogy láttam pecsétnyomokat a bugyimon, mert ilyen anno nem volt. Lehet nem marad. De egyelőre hál istennek nincs több barnázás. Ma elmegyünk a tescoba és veszek még tesztet. Aztán vagy ellövök holnap reggel megint, vagy megy a kövi ciklusra.
2014. ápr. 16. 17:57
 157/481 A kérdező kommentje:
Anna, ez pozitív.
2014. ápr. 16. 17:58
 158/481 anonim ***** válasza:
Sziasztok szerintetek mikor teszteljek?a menstruaciom nem pontos.A multhonapba a 33ik ciklusnapomon jott meg.azelott meg 40ik napon.2 napja nagyon erzekenyek a mellbimboim.Amugy ma vagyok a 33ik ciklusnapomon es most nem tudom mikor teszteljek varjak a 40ik ciklus napig?
2014. ápr. 16. 18:25
 159/481 anonim ***** válasza:
Timea voltam!!
2014. ápr. 16. 18:25
 160/481 anonim ***** válasza:

Ha van teszted és nem sajnálod nyugodtan tesztelj. A többi meg azon múlik mutat-e vmit. Ha nem, megismétled pár nappal később. Egyébként kivételesen nem fájtak a melleim, csak duzzadtak, most szépen kitölti a melltartóm. :-)

Anna

2014. ápr. 16. 18:32
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!