Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Folytatódik az április hónap, a március hónap felmérése eddig elég gyér...
Forduljon a kocka! Babásodjunk együtt :)
Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Április végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :)
De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :)
Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni.
Én Bedit voltam :)
Sziasztok!
Bedit:Ez szörnyű!Hátha csak beágyazódás és nem jön meg.Szurkolok nagyon!
Anna:Nem nagy hőleesés úgyhogy van még remény :).
Nekem nem tudom mi van a görbémmel...ma ahelyett,hogy feljebb ment volna inkább esett.Szerintetek?Lehet lesz még egy peteérésem csak most a bal oldalamon (az fáj most,eddig a jobb fájt)?
Görbém ilyen:
Niki
Bedit! Ez lehet beágyazódás is! Drukkolok!
Niki! Ovu másnapján visszaeshet a hő, ebből nem lehet következtetést levonni.
Maya! Most én is érzem a mensis tüneteket. Egyébként hozzászóltál ma egy kérdésemhez. :-)
Szóval tegnap csináltam egy tesztet, kijött rajta időn belül egy halványka de rózsaszín csík. Benn a munkahelyen csináltam, bedobtam a táskámba, és estére beerősödött a csík, kicsit elsárgult az eleje, de látszik hogy ott van. Nem hagyott nyugodni a dolog, így csináltam ma napközben ugyanolyan medilabot mint tegnap. Azon is van csík, bár halvány még mindig, de a tegnapinál erősebb lett. Totál össze vagyok zavarodva, hihetetlen hogy nem bírom megállni tesztelés nélkül...
Anna
Ha van teszted és nem sajnálod nyugodtan tesztelj. A többi meg azon múlik mutat-e vmit. Ha nem, megismétled pár nappal később. Egyébként kivételesen nem fájtak a melleim, csak duzzadtak, most szépen kitölti a melltartóm. :-)
Anna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!