Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Folytatódik az április hónap, a március hónap felmérése eddig elég gyér...
Forduljon a kocka! Babásodjunk együtt :)
Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Április végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :)
De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :)
Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni.
Én Bedit voltam :)
Sziasztok!
Nagyon szurkolok Nektek pozisok,hogy erősödjetek:).Mind a kettőtöknek nagyon szép a görbéje.
Nekem ma van a peteérésem szerintem és szerintetek?
A görbém most még ilyen:
Ha tényleg ma van akkor még akár 30-ig tesztelhetek pozit :).
Niki
Bedit ! Nagyon szép a görbéd !! És az ugrás! Tegyél fel képet a tesztről, meglessük! :)
Niki !!! Hajrá !! Ovura fel, kapd el párod! :)
nekem ilyen egyenlőre!
Niki! Az előző ciklusod elég hosszú volt, bíztató a hőd hogy lement, úgyhogy apajelöltre fel ;-) Mindenesetre mérd tovább hőd, és szorgalmasak legyetek otthon, mert még lehet hogy csak próbálkozott a pete. Hajrá, hajrá!
Én nem teszem fel a tesztemet, mert eléggé fotózhtatlan, én látom, hogy lett rajta !későn! valami elszíneződés, de már annyi szellemes tesztem volt, hogy nálam az ilyen tesztek hiteltelenek és nem jelentenek semmit. Na de ha egyértelmű lesz, telipakolom ezt a gyikot :))
Köszönöm a drukkot! Azért félek, hiszen párszor már megjártam...
Medilab a teszt neve, kettő volt egy dobozban, patikában lehet kapni.
Ezt este csináltam, utolsó one stepem volt:
Most pár napig nem tervezem a tesztelést, csak stresszelem vele magam, erősödik-e vagy sem. Megvárom megjön-e vagy mi lesz...
Anna
Ezen is látom, nekem ez bíztatóbb mint az előbbiek! Hát kíváncsi vagyok nagyon! Remélem jó hírrel jössz!
Ilyenkor lennénk csak pár nappal öregebbek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!