Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok, ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Folytatódik az április hónap, a március hónap felmérése eddig elég gyér...

Forduljon a kocka! Babásodjunk együtt :)

Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Április végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :)

De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :)

Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni.

Én Bedit voltam :)

2014. márc. 24. 14:51
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/481 A kérdező kommentje:
Mellesleg ha annyi dpo-n vagy amennyin gondolom 10-11 körül, ez a teszt szuper és tényleg reménykeltő, remélem az eddig negatív tapasztalatok szertefoszlanak. Kitartás!
2014. ápr. 15. 15:06
 122/481 anonim ***** válasza:

Anna,ennek a tesztnek mostmár erösödnie kell!!! ez számomra egyértelmü pozi!!!! Nagyon drukkolok h ne jöjjön meg és h sikerüljön a babának megtapadnia!!

Többieknek is drukkolok,sajnos én a görbékhez nem értek...soha nem vezettem még...

Mikor van ovu és hogy kell alakulnia a hönek??

Kriszta (M.K.)

2014. ápr. 15. 15:10
 123/481 anonim ***** válasza:

Anna!

Még korábban írtam, a beszélgetés legelején, ezért látom, ha mindig új hozzászólás jön :) Én a májusi körre fogok benevezni (ha lesz egyáltalán olyan, hiszen még az is lehet, hogy mindenki bebabásodik közben. Ámen :))

Tehát, nem bírtam megállni, hogy ne tegyem át negatívba a tesztedet!

Íme: [link]

Szerintem látni lehet ezen is a második csíkot!

Istenem, nagyon drukkolok Neked! :)

Meg hát, persze mindenkinek!

Nóri (7. hozzászóló)

2014. ápr. 15. 15:16
 124/481 anonim ***** válasza:

Az one step 10-es, a gyógyszertári pedig 25-s. De úgy vettem észre este jobb nekem tesztelni, a reggeli nem a legjobb. Nem tudom mi az oka.

Anna

2014. ápr. 15. 15:17
 125/481 anonim ***** válasza:
Nekem is mindig erősebbek voltak a délutániak, mint a reggeliek! Úgyhogy ez nem furcsaság :) Nevezzük különlegességnek :) Drukk-drukk!
2014. ápr. 15. 15:21
 126/481 anonim ***** válasza:

Köszönöm Nóri! Én is drukkolok Mindenkinek! :)))

Ma szerencsére nem görcsöltem, pedig tegnap teljesen biztos voltam benne megjön, mert annyira intenzív volt a fájdalom. Ha most sikerülne nekünk, akkor karácsonyi baba lenne. De jó is lenne, azért eljátszottam párszor a gondolattal, próbálom bevonzani, hátha...

Anna

2014. ápr. 15. 15:21
 127/481 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Anna:Az One Steppen jobban látszik a 2 csík mint a másik 2 teszten (sőt Én a reggelin nem látok nagyon semmit).Szerintem Te vagy az első pozis a hónapban:).

Bedit:Nagyon szép a görbéd ott baba van :).Szurkolok Neked is nagyon!!!

Egyébként nem volt hosszú az előző ciklusom.Általában mindig 33 napos.Most viszont szerintem a cickafarkfűtől van korábbi peteérésem.Holnaptól kezdem majd a palátfüvet.Ezek miatt lesz rövidebb a ciklusom amit nem bánok.

Niki

2014. ápr. 15. 16:59
 128/481 anonim ***** válasza:

Most látom, hogy közben írtatok. Nem tudom hogy nem vettem észre, bocsánat!

Kriszti! Neked is köszönöm! Meg mindenkinek!

Ez a görbés dolog nem annyira egyszerű, én még mindig nem értek sok dolgot. Hónapokon keresztül kell vezetni, hogy tudj következtetéseket levonni belőle. Nekem a mai napig nem elég világos mikor van ovulációm. :)

Bedit! Azt írtad szerinted 10-11-ik dpo-n lehetek. Miből gondolod? Nem értek hozzá... :)

Anna

2014. ápr. 15. 17:22
 129/481 anonim ***** válasza:

Niki! Az jó ha úgy érzed rendbe tettek ezek a teák, nekem összezavarta a ciklusomat teljesen. Csak E vitamint és folsavat szedek azóta.

Bedit görbéje szerintem is ígéretes. :)

Anna

Ui.: Látszik most nincs annyi munkám mint szokott... :)

2014. ápr. 15. 17:27
 130/481 anonim ***** válasza:

Anna

Szerintem 2-án vagy 3-án volt ovud.Peteérés általában a leesett hő utáni napon van.Mint pl az én görbém jól mutatja,hogy ma volt.Tojásfehérje szerű átlátszó folyásom volt (nem nyúlt)+ ma utaztunk és nagyon fájt egész délelőtt a hasam utána szerintem pont szex közben repedhetett meg mert akkor egy éles fájdalmat éreztem orgazmus közben utána meg egy kis megkönnyebbülést azóta el is múlt és felváltotta a hasfájást az enyhe cicifájás :).Ha feljebb megy a hőm reggel akkor kezdem a palátfüvet és 11-12 nap múlva 10-es teszt ha szépen alakul a hőm :).

Úgyhogy tesztelés napja: ÁPRILIS 27-28.:)

Niki

2014. ápr. 15. 17:52
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!