Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Folytatódik az április hónap, a március hónap felmérése eddig elég gyér...
Forduljon a kocka! Babásodjunk együtt :)
Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Április végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :)
De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :)
Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni.
Én Bedit voltam :)
Bedit ez pozi mind a 2 képen látom.Szurkolok értetek nagyon!
Nekem stagnál a hőm 36,5-n.Kétségbe vagyok esve,hogy mi lehet ez...
Niki
Kriszta, kérdezted mióta próbálkozunk, röviden leírom.
2007 novembertől a volt párommal (akivel 8 évig voltam együtt) döntöttük el hogy babát akarunk. Akkor a második hónapban dec 12-én pozitívat teszteltem (egyébként minden ilyen barnázás meg idegeskedés nélkül). Dec 31 szilveszter este, miközben nálunk volt a parti spontán vetéltem. Ezután kiderült egy IR, amely kezelve lett, de 3 évig utána nem jött össze. 2012 év elején szakítottunk és utána nem sokkal jött a mostani párom. Miután friss kapcsolat, így majdnem két év szünet (ebből a szempontból nagyon rossz volt, főleg hogy repül az idő 34 éves vagyok), és csak most kezdtünk el próbálkozni, ez a 3. hónap. Szóval összességében már 7. éve vágyom arra hogy anya legyek.
Jó reggelt!
Bedit! Ezek pozitív tesztek, nyugi! :)
Nekem visszament a hőm 37,1-re, a melleim meg majd szétdurrannak. Reménykedem, hogy most tényleg sikerült és minden rendben lesz! :)
Mindenkinek megy a drukk!
Anna
Szia Bedit!
Gratula halkan.... kopp kopp
Neizguj ez pozitiv!!!
Erosodni fog.kivanom hogy babaska legyel szivembol.en ne stesszej a barnazason nehogy elinduljon a nemvart....
Mert nemtesz jot az ideg.
Sisy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!