Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok, ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Folytatódik az április hónap, a március hónap felmérése eddig elég gyér...

Forduljon a kocka! Babásodjunk együtt :)

Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Április végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :)

De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :)

Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni.

Én Bedit voltam :)

2014. márc. 24. 14:51
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/481 anonim ***** válasza:

Bedit ez pozi mind a 2 képen látom.Szurkolok értetek nagyon!

Nekem stagnál a hőm 36,5-n.Kétségbe vagyok esve,hogy mi lehet ez...

Niki

2014. ápr. 17. 06:17
 172/481 A kérdező kommentje:

Kriszta, kérdezted mióta próbálkozunk, röviden leírom.

2007 novembertől a volt párommal (akivel 8 évig voltam együtt) döntöttük el hogy babát akarunk. Akkor a második hónapban dec 12-én pozitívat teszteltem (egyébként minden ilyen barnázás meg idegeskedés nélkül). Dec 31 szilveszter este, miközben nálunk volt a parti spontán vetéltem. Ezután kiderült egy IR, amely kezelve lett, de 3 évig utána nem jött össze. 2012 év elején szakítottunk és utána nem sokkal jött a mostani párom. Miután friss kapcsolat, így majdnem két év szünet (ebből a szempontból nagyon rossz volt, főleg hogy repül az idő 34 éves vagyok), és csak most kezdtünk el próbálkozni, ez a 3. hónap. Szóval összességében már 7. éve vágyom arra hogy anya legyek.

2014. ápr. 17. 06:31
 173/481 anonim ***** válasza:

Jó reggelt!

Bedit! Ezek pozitív tesztek, nyugi! :)

Nekem visszament a hőm 37,1-re, a melleim meg majd szétdurrannak. Reménykedem, hogy most tényleg sikerült és minden rendben lesz! :)

Mindenkinek megy a drukk!

Anna

2014. ápr. 17. 06:55
 174/481 anonim ***** válasza:

Szia Bedit!

Gratula halkan.... kopp kopp

Neizguj ez pozitiv!!!

Erosodni fog.kivanom hogy babaska legyel szivembol.en ne stesszej a barnazason nehogy elinduljon a nemvart....

Mert nemtesz jot az ideg.

Sisy

2014. ápr. 17. 08:17
 175/481 anonim ***** válasza:
Lilly vagyok: na mégis írok. Bedit: én az első babám előtt mindig barnáztam mensik előtt 3-5 napot. és a mikor terhes lettem volt egy egésznapos erős vérzés, majd mint amit elvágtak abba maradt. és 9 hónapra rá egészséges gyönyörű kisbabát szültem. de azért ha pozi a teszted esetleg orvoshoz már mehetnél. nyilván nem lát még sokat, de azért már a felritkulást megtudja állapítani és azt is ha nehezen tapad (nálam is volt ilyen eset...ami sajnos rosszul végződött...)
2014. ápr. 17. 10:26
 176/481 Maya715 ***** válasza:
Sziasztok!két napig nagyon erős mindjárt megjön érzés ma pedig semmi tünet az álmosságon kívűl normális ez?Egy hétig meg enyhén mindjárt megjön érzés volt .A nemvártig még 3-4nap.
2014. ápr. 17. 10:31
 177/481 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Egész nap sajnos enyhén barnázom, tényleg alig, hál istennek. Egész nap a wc-re rohangálok, hogy megjött-e vagy sem :(. Persze, egyből hívni akarom a dokit, de azért egy erősebb tesztet szeretnék előtte, megugye ma vagy holnap van a nemvárt. Bevallom félek egy picit attól, hogy megjöhet, de mikor ránézek a halvány tesztjeimre, akkor kapok némi erőt, hogy bízzak. Ott a baba, csak maradjon.
2014. ápr. 17. 13:04
 178/481 A kérdező kommentje:
Anna, nem próbálsz egy tesztet?
2014. ápr. 17. 13:05
 179/481 A kérdező kommentje:
Maya, bíztatóak a tüneteid, nagyon drukkolok!
2014. ápr. 17. 13:06
 180/481 Maya715 ***** válasza:
Hogy biztatóak a tüneteim?Remélem én is annyi még,hogy ma meg tegnap le kellett,hogy dőljek aludni egy órácskát délben mert nem bírtam nyitva tartani a szememet.Ez tavaszi fáradság vagy a bébi?És szerintetek egy hete volt kb 3-4órás késszúrásszerű nyilallásaim a jobb oldalamon lefelè a hüvelyemig ez is utalhat a beágyazódásra?Van tesztem de csak szemezek vele még nem merek tesztelni majd csak szombaton.
2014. ápr. 17. 13:54
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!