Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok, ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Folytatódik az április hónap, a március hónap felmérése eddig elég gyér...

Forduljon a kocka! Babásodjunk együtt :)

Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Április végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :)

De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :)

Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni.

Én Bedit voltam :)

2014. márc. 24. 14:51
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/481 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Bedit ez nagyon szép pozi teszt :).Halk gratula és várjuk a további híreket.Pihenj sokat!

Anna veled mizu?

Nekem ma ilyen lett a hőm :).Úgy tűnik még csak most jön az izgi rész.

[link]

Niki

2014. ápr. 19. 11:23
 222/481 anonim ***** válasza:
Sziasztok na teszteltem meg az este.hat igy ranezesre negativnak latszik.de ha nagyon megnezem fenynel mintha latszana valami halvanyan.most nem tudom mi van az elso tesztemen azon lehetett latni a csikot.Timea
2014. ápr. 19. 13:05
 223/481 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Bedit! Ez már szép teszt, pihenj amennyit csak tudsz!

Tímea! Nem este kellene tesztelned, inkább reggel. Egyébként én az irtó halvány vmiknek nem hiszek már...

Én elvagyok, nagyjából túl tettem magam a dolgokon.

Nem vérzek orvos óta, csak enyhén pecsételgetek. A nagy húzó fájdalmak megszűntek, de feszül a méhem és nyilalgat. Tegnap óta szédülök, és a szaglásom mint egy vadászkutyáé. :) Ha nem lett volna olyan az elmúlt két napom mint volt, akkor azt mondanám terhes vagyok. De mint tudjuk nem erről van szó, valószínűleg idő kell még, hogy visszaálljanak a hormonszintek.

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok! Illetve sok-sok kétcsíkos tesztet! Na meg jó egészséget! :)

Anna

2014. ápr. 19. 13:20
 224/481 A kérdező kommentje:

Úgy látom egész szépen erősödik tesztem.

[link]

Pihenjek? Tegnap 17 emberre főztem. Azaz tegnapelőtt este kezdtem és tegnap reggel. (oldalas, gordon, cigánypecsenye, rizs, krumpli, pogácsa, isler). :) Úgy elfáradtam és annyira kivoltam, hogy este fél 7-től beájultam az ágyba és aludtam. Persze a reggeli fél 6 kelés még mindig megvan.

Tímea remélem erősödik a teszted! Anna, örülök hogy jobban vagy!

Hajrá csajok!

2014. ápr. 20. 06:19
 225/481 A kérdező kommentje:
Egyébként teljesen elmúlt a barnázás :) Lassan fel kéne fognom, és örülhetnék is egy kicsit, és már nem jön meg. Eddig teljesen transzba voltam emiatt...
2014. ápr. 20. 06:22
 226/481 Maya715 ***** válasza:
Sziasztok!Nekem semmi jelei a mai nem vàrtnak eddig bizom benne,hogy el is kerül jó messzire :).Kellemes Húsvéti Ünneprt csajok és mindenkinek kívánom,hogy a nyuszi két csíkos tesztet hozzon!
2014. ápr. 20. 06:23
 227/481 anonim ***** válasza:

Szép jó reggelt :)

Bedit:Egyértelmű,hogy baba van a pocakban!Szép kis húsvéti és szülinapi ajándék:)

Anna:Örülök,hogy jobban vagy és remélem nem méhen kívülid van.

Tímea:Az esti tesztelés tényleg nem jó főleg ha még csak halvány a reggeli teszted.Minden féleképp reggeliből csináld!

Egy kicsit magamról:Hát sokkot kaptam a reggeli hőmérőzés után....42 fokot mutatott a hőmérőm :).Úgyhogy nem tudom holnap,hogy mérem a hőmet mert egyértelmű,hogy elromlott a hőmérő.Pont most amikor tegnap azt hittem majd szét szakad a petefészkem.Ma reggel meg tiszta görcsben van az egész méhem.Kivagyok teljesen.

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket :)

Puszi

Niki

2014. ápr. 20. 07:24
 228/481 A kérdező kommentje:
Most már egyre több helyen hallom, hogy hosszú próbálkozás után (mint nálam is) amikor elkezdtéek szedni nagyobb dózisban vitamint (főleg E vitamint), 1 max 3 hónap alatt összejött a baba. Nekem is így sikerült és szinte biztos vagyok benne, hogy köze van hozzá, másfél hónapja szedem a Vitaminkirály Multi plusz készítményét. Most az alapot + folsav + D vitamin összeállított csomagot szedem. Ezt csak azért írtam le, hátha érdekel valakit ez az info és megpróbálná.
2014. ápr. 20. 09:03
 229/481 anonim válasza:

Csajoook csinàltam reggel egy x-epil tesztet és 2 csíkos lett :)

Ha hazaérek próbálok képet felrakni, hogy megerősítsetek 😃 Bianka

2014. ápr. 20. 13:04
 230/481 A kérdező kommentje:
Biankaaaaaa! Juhuj! Hány dpo? Gratula!
2014. ápr. 20. 16:44
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!