Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Folytatódik az április hónap, a március hónap felmérése eddig elég gyér...
Forduljon a kocka! Babásodjunk együtt :)
Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Április végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :)
De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :)
Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni.
Én Bedit voltam :)
Sziasztok!
Bedit ez nagyon szép pozi teszt :).Halk gratula és várjuk a további híreket.Pihenj sokat!
Anna veled mizu?
Nekem ma ilyen lett a hőm :).Úgy tűnik még csak most jön az izgi rész.
Niki
Sziasztok!
Bedit! Ez már szép teszt, pihenj amennyit csak tudsz!
Tímea! Nem este kellene tesztelned, inkább reggel. Egyébként én az irtó halvány vmiknek nem hiszek már...
Én elvagyok, nagyjából túl tettem magam a dolgokon.
Nem vérzek orvos óta, csak enyhén pecsételgetek. A nagy húzó fájdalmak megszűntek, de feszül a méhem és nyilalgat. Tegnap óta szédülök, és a szaglásom mint egy vadászkutyáé. :) Ha nem lett volna olyan az elmúlt két napom mint volt, akkor azt mondanám terhes vagyok. De mint tudjuk nem erről van szó, valószínűleg idő kell még, hogy visszaálljanak a hormonszintek.
Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok! Illetve sok-sok kétcsíkos tesztet! Na meg jó egészséget! :)
Anna
Úgy látom egész szépen erősödik tesztem.
Pihenjek? Tegnap 17 emberre főztem. Azaz tegnapelőtt este kezdtem és tegnap reggel. (oldalas, gordon, cigánypecsenye, rizs, krumpli, pogácsa, isler). :) Úgy elfáradtam és annyira kivoltam, hogy este fél 7-től beájultam az ágyba és aludtam. Persze a reggeli fél 6 kelés még mindig megvan.
Tímea remélem erősödik a teszted! Anna, örülök hogy jobban vagy!
Hajrá csajok!
Szép jó reggelt :)
Bedit:Egyértelmű,hogy baba van a pocakban!Szép kis húsvéti és szülinapi ajándék:)
Anna:Örülök,hogy jobban vagy és remélem nem méhen kívülid van.
Tímea:Az esti tesztelés tényleg nem jó főleg ha még csak halvány a reggeli teszted.Minden féleképp reggeliből csináld!
Egy kicsit magamról:Hát sokkot kaptam a reggeli hőmérőzés után....42 fokot mutatott a hőmérőm :).Úgyhogy nem tudom holnap,hogy mérem a hőmet mert egyértelmű,hogy elromlott a hőmérő.Pont most amikor tegnap azt hittem majd szét szakad a petefészkem.Ma reggel meg tiszta görcsben van az egész méhem.Kivagyok teljesen.
Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket :)
Puszi
Niki
Csajoook csinàltam reggel egy x-epil tesztet és 2 csíkos lett :)
Ha hazaérek próbálok képet felrakni, hogy megerősítsetek 😃 Bianka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!