Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Folytatódik az április hónap, a március hónap felmérése eddig elég gyér...
Forduljon a kocka! Babásodjunk együtt :)
Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Április végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :)
De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :)
Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni.
Én Bedit voltam :)
Sziasztok!
Nagy gratuláció a pozi teszteseknek :)!Annó nálam már 4 hetesen megtudták állapítani,hogy méhen belüli a terhességem.
Anna remélem jobban vagy.
Én már nem tudom eldönteni lesz-e egyáltalán peteérésem.Péntek óta iszonyú méhgörcsöm van,de nem tudom mire vélni.A görbém most ilyen:
Niki
Gratulálok a két csíkos tesztekhez!
Kicsit irigy is vagyok bevallom, mert nekem még soha nem volt még csak nagyon halvány sem. Illetve általában el sem jutottam a tesztekig, mert korábban megjött, mint vártam volna.
Nekem pénteken kellett volna megjönni, teszt negatív volt, azóta sem jött. Talán ma.
Két napja rosszul alszom, ami nálam egyik jele, hogy meg fog jönni. És ma a hasamat is érzem kicsit.
Tulajdonképpen már várom, hogy megjöjjön, mert a 21. napon vérvételre kell mennem, az endodoki kérte.
Továbbra is szorítok mindenkinek.
MaryAnn
Sziasztok! Holnap megyek dokihoz, ma nagyon szép kétcsíkos tesztem lett. Félek nagyon...
Munkahelyen vagyok, nem tudok most többet írni. Mindenkinek drukkolok!
Anna
Anna, azt a mindenit...!!! Drukkhegyek?
Fáradtság?
Arról most tudnék mesélni. Sosem aludtam napközben, most meg le kell feküdnöm. Görcsölgetek, néha azt hiszem, megjön, néha meg hogy most minden rendben lesz! Minden hülyeségen elsírom magam, szó szerint hisztizem.
Lányok akkor ez ahogy olvasom kivel mi van tényleg egy babásodó gyik lesz, jó lesz a stat.
Akinek megjött sajnálom, de lesz ez másképp!
Niki! Ha hasonló ez a ciklusod mint az előző akkor mostanában lesz petya! Aktívak legyetek szerintem most otthon!
Maryann, máskor tesztig sem jutottál le, most meg késik. Eljutottál már a tesztig? ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!