Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok, ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Folytatódik az április hónap, a március hónap felmérése eddig elég gyér...

Forduljon a kocka! Babásodjunk együtt :)

Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Április végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :)

De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :)

Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni.

Én Bedit voltam :)

2014. márc. 24. 14:51
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯
 291/481 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hú elég sok kismamánk van ebben a hónapban :).Ki mikor megy majd a dokihoz?Gratulálok Nekik!

Anna izgatottan várom,hogy mit mond a doki majd Neked.Szerintem nem lesz ott semmi baj :).Csak maradj nyugodt!Szorítok Értetek.

Képzeljétek 3 napja iszonyat érzékeny a mellem,majd meghalok annyira fáj.Mensi előtt is szokott fájni de nem ilyen hamar hanem csak előtt 2-3 nappal meg nem így hanem csak a mellbimbóm.

A görbém most így néz ki,nem tudom mi történik vele.Szerintetek?

[link]

Bedit lesz májusi gyik vagy sem?Múltkor elfelejtettél írni erre.

Niki

2014. ápr. 26. 11:54
 292/481 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem kedden nem kellene majd megjönnie, és elvileg 3 nappal előtte már szoktam barnázni, úgyhogy várom a ma estét.

Az én görbém így néz ki, de ez a fertility most nem nagyon ért hozzám:

[link]

14-én, hétfőn voltam dokinál, akkor még nem volt meg a tüszőrepedés, aztán 17én, csütörtökön délelőtt, addigra megvolt, és a doki szerint kedden volt (nem tudom miből állapítja meg, a sárgatest méretéből vagy miből?) szóval kedden vagy szerdán volt.

Jó lenne hozzátok csatlakozni, kismamik!

Sisy, sajnálom, de új hónap, új remény! Anna, szurkolok érted!

További szép napot!

Noi

2014. ápr. 26. 16:03
 293/481 Maya715 ***** válasza:
Sziasztok!Én majd csak május 5-én vagy 6-án megyek addig nem akkor már betöltöm a 6.hetet.
2014. ápr. 26. 17:19
 294/481 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Képzeljétek ma d.u halvány pozit teszteltem ami 23-án negatív volt! :) Azért teszteltem mert tegnap a wc papíron pecsételés volt és úgy voltam vele meg fog jönni,de utána abbamaradt így ma teszteltem :)

Crisa voltam [link]

2014. ápr. 26. 20:02
 295/481 Maya715 ***** válasza:
Gratulálok Crisa!Mikorra nem várod amúgy?Vigyázz magatokra :)!
2014. ápr. 26. 20:36
 296/481 A kérdező kommentje:

Crisaaaaa! Gratulálok :) Szép a teszted!

Niki nem terveztem májusi gyíkot, de lehet csinálok. Jövő hét elején :)

2014. ápr. 27. 08:38
 297/481 anonim ***** válasza:

Crisha gratulálok!

Bedit csak azért kérdeztem mert vagyunk egy páran akiknek megjött,meg személy szerint engem érdekel kivel mi történik :).

Niki

2014. ápr. 27. 09:52
 298/481 anonim ***** válasza:
Köszi szépen csajok! :) Én 25-26 ra nem vártam.Nem tom pontosan mert hol 29 hol 28 naposak a ciklusaim!Ma is csináltam 1-et.Valamivel erősebb lett,de még nem oylan erős mint a kontroll csík! :)Gratula a pozisoknak és a többieknek a legjobbakat kívánom,hogy minél hamarabb összejöjjön a baba! :) Crisa voltam :)
2014. ápr. 27. 10:19
 299/481 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok boldogsagot a pozis teszteseknek!!!

Lanyok, mi akiknek sajnos megjott meritsunk erot abbol, hogy a tobbieknek osszejott a dolog! nekunk is fog! Tamogassuk egymast tovabb! Olyan jo ilyen pozitiv megerositest kapni egymastol, nem?

Ha gondoljatok, folytassuk, majusban, egy uj topikban!

Ha nem baj Bedit, a te kerdesed valtoztatasaval:

"Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb május végéig! Jössz egy röpke felmérésre?"

Mes

2014. ápr. 27. 22:26
 300/481 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok Crisa! Örülök hogy ez a hónap sikeresebb volt!

Ma megint voltam vétvételen, hiába kaptam már pénteken utrot, a hcg így is csökkent. :-( Én megint elvesztettem. Most egy időre leszállok a témáról, vhogy túl kell tennem magam ezen.

Sok sikert májusra mindenkinek! A pozi teszteseknek meg jó egészséget és boldog babavárást!

Anna

2014. ápr. 28. 15:54
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!