Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Folytatódik az április hónap, a március hónap felmérése eddig elég gyér...
Forduljon a kocka! Babásodjunk együtt :)
Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Április végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :)
De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :)
Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni.
Én Bedit voltam :)
Sziasztok!
2,2 mm-es a petezsák. Múlt héten nem láttak semmit most meg ekkorát, szóval volt valami fejlődés. A múlt heti hcg-m 392 volt, amire azt mondta a doki hogy ezért nem láttuk múlt héten, most már 1000 felett kell egyébként lennie.
A petezsákot méhen belül látta a doki. Ebből a szempontból megnyugodtam.
Azonban én elég picinek tartom a görbém alapján. Úgyhogy nem élem bele magam. Jövő héten kontroll kedden.
Ismét egy hét kezdődik.
Igazi túlélő a babácskám.
Huha Bedit! Nagyon szorítok értetek, de szerintem is nagyobbnak kellene már lennie. Reménykedjünk abban, hogy csak picit lusti. A volt dokim azt mondta itt az elején igen eltérőek a méretek. Most vettek vért? Mennyi volt?
Visszakerestem, 18.-án már egyértelmű csíkod volt, lehet csak sokkal korábban jelzett a teszt. Nem is tudom mit mondjak...
Nagyon szorítok!!!!!
Anna
Bedit nagyon szurkolok,hogy minden rendben legyen!De ez valóban nagyon kicsi.Én meg este wc papíron észleltem,hogy az átlátszófolyásomban ilyen rózsaszínes narancssárgás valami volt.Hát nagyon megijedtem.Mert volt már vetélésem.De nem görcsöltem meg semmi.Ma megyek dokihoz,ha eltudok menni.
Crisa
Sziasztok!
Bedit, szurkolok, hogy minden rendben legyen!
Nekem ugye 16-án volt tüszőrepedésem, azaz ez már az az utáni 22. nap. Tegnap voltam hcg vérvételen, 511 lett. Viszont én a pozi teszttől kezdve elég erősen görcsölök, mint amikor megvan. Nagyon stresszelek ezen, mert mindenki írja hogy tök normális ha úgy görcsöl az ember mint amikor megvan és én igen úgy görcsölök, de ez azt jelenti h nagyon. Mert én még sírni is szoktam néha amikor megvan, annyira fáj. Szóval nem tudom h ez a mérték is normális-e... Férjem mondta h ma menjünk el dokihoz, nem tudom, hogy érdemes-e? 5+1 lehet most... A saját dokim szabin van (mi külföldön élünk), de tudunk másikat aki normális és fogadna is ma este. Szerintetek menjek?
Crisa, pihenj, próbálj meg ne stresszelni, remélem eljutsz dokihoz!
Anna, mikor mész legközelebb dokihoz?
Lehet megkereslek titeket nlcafe-n.
Hát én is remélem,hogy eljutok!Elvileg 5 hetes és 4 napos.Még orvosnál nem voltam.Mára terveztem,de én nem görcsölök.Csak a nemvárt napján volt egy enyhe.Én ennek örülök is mert amikor elvetéltem akkor én végig enyhén görcsölgettem.Remélem nem lesz semmi!És mindenkinek drukkolok!
Cirsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!