Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok, ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Folytatódik az április hónap, a március hónap felmérése eddig elég gyér...

Forduljon a kocka! Babásodjunk együtt :)

Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Április végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :)

De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :)

Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni.

Én Bedit voltam :)

2014. márc. 24. 14:51
❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯
 391/481 Maya715 ***** válasza:
Csajok egy nagy kalappal nektek!
2014. máj. 13. 08:14
 392/481 anonim ***** válasza:

Nagyon szurkolok neked Bedit és Anna neked is!

Crisa

2014. máj. 13. 11:11
 393/481 anonim ***** válasza:

Sziasztok lanyok.

Nehari hogy nem irtam edig de nyomos oka volt.elojott apanikbetegsegem a babagyartasbol kifolyolag hogy nem jon ossze.

Gratulalok es boldog egesseges baba varast kuvanok nektek lanyok

Megjott apr 26- an.rendesen de darabosan.30 -an foltattam az inofolicot szoval iszom.mafel honapja napi ketszer.

Multhonapban voltam uh es volt tole peteeresem de megsem sikerult.

Kivancsi vagyok most vajon ossze fog jonni a baba?!

Tunetem anyi neha kicsit szurnak a petefeszkeim alhasam mellfeszules.

Ja feher folyas hol nyalkas hol simafeher.

Szerintetek mikor lesz v volt ovum??? Mar magam sem tudom.

2014. máj. 13. 12:15
 394/481 anonim ***** válasza:

Bocsi.lemaradt.

Sisy.

2014. máj. 13. 12:23
 395/481 anonim ***** válasza:

Anna, Bedig, szorítok nektek! Remélem minden rendben lesz!

Noi

2014. máj. 13. 13:05
 396/481 anonim ***** válasza:

Sisy, én is pont így vagyok. Ápr. 26-án jött meg és össze vissza hol fehér hol átlátszó nyákom van..nem értem...a ciklus 11, 13, 17. napján voltunk együtt a férjemmel (pont amikor kellett volna akkor nem...)...hát azért reménykedek...de már nagyon idegesítem saját magamat is...

egyébként figyelem az eseményeket, mégha nem is írok rendszeresen és mindenkinek drukkolok. Lili voltam

2014. máj. 13. 13:29
 397/481 Maya715 ***** válasza:
Mi a 9.napon voltunk együtt és másnap reggel leesett a hőm és rá 3napra már mensis görcseim voltak és akkor már sejtettem,hogy baba van a dologban még nagyon az elején vagyok 7+1 hetes vagyok de kívánom Sisy,lily,hogy ti is tapasztaljátok meg ezt a csodás érzést!Bár néha vannak rosszabb pillanatok hányinger,émelygés néha meg semmi tünet de ez így együtt az igazi.Remélem,hogy hamarosan nektek is ott lesz az a bizonyos két csík!:)
2014. máj. 13. 13:57
 398/481 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes, már nem látszik sehol semmi. Holnap vv, utro abbahagy, remélem megjön, ennyi volt.
2014. máj. 13. 14:18
 399/481 Maya715 ***** válasza:
Bedit nagyon sajnálom és szorítok érted hogy a következő hónap az már a tiéd legyen!Pedig annyi tüneted volt :(.Akkor azok mik voltak?A doki nem mondta?
2014. máj. 13. 14:25
 400/481 anonim ***** válasza:

Bedit sajnalom.

De akor miert volt pozitiv a teszted? Es voltak terhes tuneteid is.

Mit mondtak a nogyogyaszaton miert ? Lehet felszivodott en is jartam igy .egyszercsak felszivodott a babam 4 hetesen.

Sisy.

2014. máj. 13. 14:41
❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!