Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok, ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Folytatódik az április hónap, a március hónap felmérése eddig elég gyér...

Forduljon a kocka! Babásodjunk együtt :)

Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Április végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :)

De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :)

Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni.

Én Bedit voltam :)

2014. márc. 24. 14:51
 431/481 Maya715 ***** válasza:
Szia!Vitaminokat nem eszel mellé?Mert én a vitaminoktól voltam mindig éhes a citromfű teát azt nem tudom.
2014. máj. 16. 12:13
 432/481 A kérdező kommentje:
Sziasztok, kórházban vagyok megfigyelésen. 2300 lett a hcg, vagy méhen kívüli, vagy spontán vetélés és csökkenő hcg van. Ebben bízom. Hétfőn ismételt vv.
2014. máj. 16. 14:41
 433/481 anonim ***** válasza:

11:47

Valaszolo vok lemaradt.

Sisy

2014. máj. 16. 14:45
 434/481 Maya715 ***** válasza:
Oh Bedit!Szorítok neked én ma voktam vérvételen rosszul is lettem utána.Azóta is folyton hányingerem van.Majd írj Bedit mi van veled!
2014. máj. 16. 14:58
 435/481 anonim ***** válasza:
Bedit, sajnálom, és szoritok én is Neked!! Amikor tudsz irj !! Nekem méhen kívülim volt, és emelkedett a hcg-m rendesen!! Remélem neked a 2 rossz közül inkább a spontán vetélés van!! Légy erős!! Emili
2014. máj. 16. 15:26
 436/481 anonim ***** válasza:

Jajj Bedit! Remélem nem méhen kívüli! Nekem "7 hetesen" derült ki anno, akkor nagyon magas volt a HCG-m, úgy emlékszem 10E feletti volt az érték. Szóval bízzunk abban nálad nem erről van szó!

Anna

2014. máj. 16. 17:58
 437/481 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom Bedit ami veled történik!Remélem minden rendben lesz!

Crisa

2014. máj. 16. 18:09
 438/481 anonim ***** válasza:
Bedit, szorítok én is érted!! Mes
2014. máj. 16. 19:07
 439/481 anonim ***** válasza:
én is sokat gondolok rád, kitartás...veled érzünk (Lili)
2014. máj. 17. 06:08
 440/481 anonim ***** válasza:

Bedit.hogy vagy mi lett veled?

Sisy

2014. máj. 17. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!