Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Folytatódik az április hónap, a március hónap felmérése eddig elég gyér...
Forduljon a kocka! Babásodjunk együtt :)
Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Április végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :)
De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :)
Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni.
Én Bedit voltam :)
Sziasztok!
Bedit nagyon sajnálom! Ez így sokkal rosszabb mint az én helyzetem. :(((
Nekem megint gyorsan véget ért... mai HCG tesztem negatív lett, ennyit tudok. A folyadékról nem volt szó, nem tudom mitől lehet és mi lesz vele. A melleim majd leszakadnak, de miért??!! Egyszerűen fel nem tudom fogni ezt az egészet!!! :(((((
Anna
Sisy, alapesetben ovu után emelkedik meg a hő, mert megtörtént az ovuláció és a petefészekben megjelenő sárgatesthormon emeli a hőt.
"A tüszőből kijutott petesejt helyén megjelenő új sejtek termelik a progesztagént, más néven sárgatesthormont. Ennek egyik fő feladata, hogy előkészítse a méh nyálkahártyáját az megtermékenyült petesejt befogadására."
A sárgatesthormon emelkedése okozza a hő emelkedését!
Az Infolictól nem tudom van-e változás, nem hiszem. Szóval ha már fenn van a hőd, akkor megtörtént az ovuláció. Még aznap van esély a babára, mert éppen ott úszkál a kiszabadult pete.
Anna, Bedit, őszintén sajnálom...
Bedit, csodálatra méltó a hozzáállásod!
Most már én is félek hogy nehogy valami baj legyen...
Noi
Bedit! Legyen úgy ahogy mondtad. Valóban a progeszteron pótlás lenne a megoldás, most is későn kezdtem el, csütörtökön mikor az első halványakat teszteltem. Nyílván hamarabb kellett volna, de hát esélyt sem láttam rà. :( Most van egy doboz utrogestanom, lehet nem a mostaniban, de a következő ciklusban ovu utàn elkezdem szedni.
Olyan jó hogy ilyen pozitív tudtál maradni! Remélem most már tényleg sikerülni fog!
Anna
Anna, egyet mondok, se nálad, se nálam nincs azzal probléma, hogy megfoganjon a picikénk, ami szuper! Mérd a hődet, ha már tuti, hogy fenn van 2-3-4 napig a valószínűsíthető peteérés után, onnantól utrogestan, én napi 2-t tervezek, egyet reggel és este egyet. Ha 12.-14. nap pozi teszt, akkor folytatás, ha nem, akkor abbahagyni. Az én dokim engedélyezte, mert direkt rákérdeztem még tegnap hogy a megmaradt utrot felhasználhatom-e ily módon ezek után. Valahogy megérzés, hogy nálam ez a baj, meg a feszültség ami bennem van.
Puszi, és ne szomorkodj! :) Figyeld csak meg, mi lesz 1-2 hónap múlva :) Egyébként jó boszi vagyok, akik ismernek, tudják :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!