Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok, ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Folytatódik az április hónap, a március hónap felmérése eddig elég gyér...

Forduljon a kocka! Babásodjunk együtt :)

Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Április végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :)

De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :)

Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni.

Én Bedit voltam :)

2014. márc. 24. 14:51
❮❮ ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... ❯❯
 401/481 Maya715 ***** válasza:
Semmi durva görcs és semmi vérzés?Nagyon kemény én még mindig a hatása alatt vagyok.
2014. máj. 13. 14:44
 402/481 anonim ***** válasza:

Szegény Bedit!Nagyon sajnállak!Szerintem terhes voltál,csak felszívódott ez biztos.Mivel ott volt uh-on amit láttak meg a mellfeszülésed stb és az erős pozi teszted is!Remélem minél hamarabb boldog kismami leszel!!!

Crisa

2014. máj. 13. 14:47
 403/481 Maya715 ***** válasza:
Bedit azért ne tűnj el maradj itt velünk ès írj magadról,hogy mi van veled!
2014. máj. 13. 15:31
 404/481 anonim ***** válasza:

Jesszus Bedit!! Én most nem vagyok képbe. Utoljára még abba voltam a májusi topikot már nem te nyitod !! Most mi történt? Ne haragudj, de nem érem utol a hozzásszólások! :(

Emili voltam

2014. máj. 13. 15:51
 405/481 anonim ***** válasza:
Bedit, en vittem tovabb a topikod majusban. Nagyon-nagyon egyutterzunk veled es mindannyian aggodunk erted!
2014. máj. 13. 16:13
 406/481 anonim ***** válasza:

Jo regelt sziasztok lanyok.

Ma regelre olyan eros hohullamom van biztos felment a hom?!

Szerintetek? Sisy

2014. máj. 14. 06:59
 407/481 Maya715 ***** válasza:
Nem szoktad mérni a hődet?
2014. máj. 14. 07:26
 408/481 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Az utro abbahagyásának és az esti forró fürdőmnek meglett az eredménye, már el is kezdtem mesni szerűen barnázni. Szerintem 1 óra és rendesen mensizek. Nem megyek vv-re ma, hanem pénteken, ha kell. Talán a teszt addigra gyengül határozottan, ha nem akkor azért a biztonság kedvéért elmegyek vérvételre. Már pár napja csökkent egyébként a mellfeszülésem (kicsit aggódtam is akkor, mert volt hogy teljesen elmúlt, de utro után is mát fájt), most hogy nincs utro, már alig érzem. Szóval örülök most, szerintem ennyivel meg is úsztam a dolgot. Teljesen úgy érzem magam mint mensikor. Enyhe hasfájás, semmi más. Ez 1. cn lesz. Nem adom fel, nekem is lesz babám. Pusz!
2014. máj. 14. 07:29
 409/481 Maya715 ***** válasza:

Irigyellek a kitartásod miatt ne add fel szívből kívánom,hogy teljesüljön a vágyad és édesanya legyél!Tudom ezt most könnyen írhatom de tényleg így gondolom és érzem!Írjnekünk ide,hogy mi történik veled!

Remélem,hogy nálam minden rendben lesz van para rendesen a 12.hétig.No de ennek ez a rendje!

2014. máj. 14. 08:24
 410/481 anonim ***** válasza:

Nemszoktam merni a homet.de eszre vettem h ovu elott v utan felmegy a hom ?! Ovu utan emelkedik meg a ho ?

Hiztam is az inofolictol ti is aki isza?

Sisy.

2014. máj. 14. 08:26
❮❮ ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!