Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok, ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Folytatódik az április hónap, a március hónap felmérése eddig elég gyér...

Forduljon a kocka! Babásodjunk együtt :)

Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Április végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :)

De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :)

Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni.

Én Bedit voltam :)

2014. márc. 24. 14:51
 451/481 anonim ***** válasza:

Bedit!!!! Ugye minden rendben?

Anna

2014. máj. 19. 19:21
 452/481 anonim ***** válasza:
100%

A kismamáknak jó egészséget!

Én szívesen hánynék is, ha tudom a pocimban van a baba... ;)

Valamit valamiért... :))

Anna

2014. máj. 19. 19:23
 453/481 A kérdező kommentje:
Sziasztok. A hcg hétfőn pont ugyanannyi volt mint pénteken, így benntartottak, valószínű elhalt méhen kívülim van. Felhívtam a magándokim, a meddőségi központ tapolcai főorvosát, azt mondta nagy valószínűséggel minden rendben lesz már, éppen felszívódik. Itt a kórházban még riogatni próbálnak, egyfolytában műteni akarnak, amit nem engedek. Szerda reggel ismételt vv, ennek függvényében lesz döntés, de szerintem szerdán megyek haza :) vszínű egyébkémt, hogy ikernek indult, egy itt, egy ott. Ez van :)
2014. máj. 20. 06:38
 454/481 Maya715 ***** válasza:
Bedit ez a várakozás nagyon szorítok,hogy szerdán már hazamehess.És a nyáron jó híreket írj nekünk.
2014. máj. 20. 07:16
 455/481 anonim ***** válasza:

Bedit! Sajnálom a történteket! Uh-n látják hol a méhen kívüli? Én személy szerint biztosan a műtétet választanám, félnék attól hogy bennmarad valami. Mondjuk ha azt sem látják hol van, illetve lecsökken a HCG, akkor elgondolkodnék én is.

Mielőbbi gyógyulást kívánok!

Anna

2014. máj. 20. 07:37
 456/481 A kérdező kommentje:
Nem láttak semmit uh, ami terhességre utalna, plusz 8 plusz 3 napon lennék. Pénteken egy 8*3 mm es képletet láttak a jobb petefészek mellett,tegnap ugyanez 6mm. Ja, és két különböző orvos nézte meg, és azt mondták lehet tűsző. Muris: a petefészek mellett.... mindegy. Telefonon a magándokim megnyugtatott, ha gáz lenne, emelkednie kellett volna. Én nem engedek felesleges műtétet. A mellemet tegnap abszolút nem éreztem. Napról napra gyengül. Menni fogok haza. :)
2014. máj. 20. 09:16
 457/481 Maya715 ***** válasza:
Remélem,hogy minden rendben lesz veled Bedit!Elképesztő,hogy min mész keresztül.De tényleg kîvánom,hogy hamarosan te is babásodj!
2014. máj. 20. 13:03
 458/481 Maya715 ***** válasza:
Szia Bedit!Hazaengedtek ma vagy még mindig bent kell maradnod?
2014. máj. 21. 12:15
 459/481 anonim ***** válasza:

Azt hittem már Bedit jelentkezett... :(

Remélem minden rendben!

Anna

2014. máj. 21. 12:34
 460/481 Maya715 ***** válasza:
Bedit mi újság,hogy vagy?
2014. máj. 22. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!