Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok, ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Folytatódik az április hónap, a március hónap felmérése eddig elég gyér...

Forduljon a kocka! Babásodjunk együtt :)

Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Április végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :)

De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :)

Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni.

Én Bedit voltam :)

2014. márc. 24. 14:51
 471/481 Maya715 ***** válasza:
Sajnálom csajok.hogy így jártatok,kívánom,hogy minél hamarabb összejöjjön nektek is a baba!Addig is kitartást!
2014. máj. 29. 21:03
 472/481 anonim ***** válasza:

Meg ma sem jott meg.de helyette kremes folyasom van.lanyok olyan van hogy pici lehet a terheseg de kozbe van ketto darab kicsi tuszom.?masra nemtudok gondolni edig mindig megjott vagy az inofolictol?

Leci valami tanacs beleorulok....es idegesisitt a veromlemleny is a mehnyalkahartyaba.

Sisy

2014. máj. 30. 10:20
 473/481 A kérdező kommentje:
Hogy vagytok kismamik mi újság? Írjatok mi újság!
2014. jún. 13. 10:23
 474/481 anonim ***** válasza:

Sisy voltál azóta orvosnál? Van vmi fejlemény?

Bedit veled mi van?

Anna

2014. jún. 13. 21:52
 475/481 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Nalam van fejlemeny boven.

1- 05.28- an voltam ultrahangon akor kellett volna megjonie akor volt 4.5 mm.mehnyham.es egy kis veromlemleny.

2- 06.03. Megint ultrahang akor masik doki 9 mm mehnyhartyat latott es mar nem volt meg a veromlemleny.es azt mondta h latt egy kis potyot lehet pici a terhesseg.kuldott menotestre laborba .

3- 06.10. Kesz a labori vizelet ( negativ) megint ultrahang.de ez a harmadik orvos! O mar 4.3. mm mehnyhat latott.rakerdeztem ez hogy letezik h egy het alatt levekonyodhat a mehnyhartya hol ott nem menstrualtam se barnazas! Az volt a valasz h netorogyek a vastagsagal nem egyformak az ultrahangok es az a lenyeg h lason legalabb petezsakot !

De megjoni meg mai napig nem jon meg .van megjon erzesem kremes folyas melleim erzekenyek es notek is.regelente emelygek .de a tesztek ketnaponta negativak.az inofolicot nem iszom mar 05.25. Ota.

Szoval osszegezve roviden.

Harom kulonbozo orvos.mind kulonbozo eredmenyel.

Kesik a menstruaciom tobb mint kethete.

A labori es ithoni teszt negativ .

Szoval valami nemstimel.sirogorcsok szoktak ram torni mar kivagyok .mar azt sem tudom menyek tovabb jovo heten vhova v hagyam az egeszet adjam fel?!

Vmi otlet van lanyok mi lehet?

Sisy.

2014. jún. 13. 22:27
 476/481 Maya715 ***** válasza:
Sziasztok!Én ma vagyok 12+1 hetes.Egész jól vagyok holnap megyek ultrahangra 6hetesen láttam utoljára azóta már nagyon-nagyon sokat nőtt a picur.Lassan múlnak a rosszulléteim.
2014. jún. 17. 07:49
 477/481 anonim ***** válasza:

Maya.gratulalok a picihez es kivanom hogy egessegesek legyetek!

En meg mindig egyhelyben vok meg nem jott meg de a tesztem is nega :-(

Bedit mi van veled olyan csendes vagy ?

Sisy.

2014. jún. 17. 09:15
 478/481 anonim ***** válasza:

Jajj Sisy! Ez nagyon nem oké. Orvoshoz mikor mész újra? Máskor volt már ilyen?

Maya szorítok hogy minden rendben menjen! Hihetetlen hogy telik az idő...

Bedit? Hogy vagy?

Anna

2014. jún. 17. 09:27
 479/481 Maya715 ***** válasza:
Sziasztok!Ma voltam ultrahangon 66mm-es a mi kis csodánk minden a legnagyobb rendben van mocorgott rendesen mozgatta kezét-lábát :)
2014. jún. 18. 14:53
 480/481 A kérdező kommentje:

Sissy, rejtélyes az eseted, remélem minden megoldódik.

Maya gratulálok!

Nálam most szünet van az utolsó vv-n végre feleződött a hcg, szerintem most már 0 lenne, de majd egy tesztet megnézek. Mindenesetre most a babáról egy darabig letettem, nem elkeseredésből, hanem inkább regenerálódás céljából. Talán augusztus szeptemberben próbálkozunk újra, addig a munka az első. Ennyi van most velem!

2014. jún. 19. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!