Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Folytatódik az április hónap, a március hónap felmérése eddig elég gyér...
Forduljon a kocka! Babásodjunk együtt :)
Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Április végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :)
De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :)
Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni.
Én Bedit voltam :)
Lányok, ágynyugalom mindkettőtöknek, és semmi stressz! Minden rendben lesz!
Anna, ez halvány pozitív, úgy látom. Hányadik nap a lehetséges fogantatás után? Nagyon drukkolok neked!!! És hogy erősödjön már végre!!! De úgy lesz, valamiért most ez volt a gondolatom!
Nekem meg telnek a napok, azt hittem nyugi lesz, de rohadtul (bocsi) nem vagyok nyugodt. Nálam semmi vérzés sincs, semmi bajom, kicsit érzem a méhem, leszakadnak a melleim, de csehül érzem magam, hogy vajon fejlődik-e akkor tovább vagy sem, az utrotól vannak-e a tünetek, vagy sem. Megőrülök ettől a bizonytalanságtól. Az elején a pecsételéstől kaptam frászt, aztán mert nem látszódott semmi és esetleg méhen kívüli, most meg, hogy miért ilyen kicsi, nő-e vagy temethetem az egészet. Irdatlan rossz. És nincs itt senkim akinek jól kisírhatnám magam. Ja és ha nő is, szívhangra még nem is számíthatok jövő hét kedden, így lehet lesz még egy hét. De úgy legyen.
Bedit nagyon szorítok! Ha gáz lenne nem lenne pozitív már a teszted! Bízz a babádban!!!!
Anna
Tegnap teszteltem egy corax-ot, leugrik a tesztcsík és egyből kijött. Ma egy x-epil-t. Nem gyengülnek egyelőre a tesztek, remélem nem is fognak.
Ez eléggé pozinak tűnik Anna!Hát én ágynyugalmat nem igazán tudom betartani mert már ugye van egy lányom.Meg itthon is vannak teendők.Ma,ha minden igaz elmegyek dokihoz.De az a színes folyás nem is biztos,hogy színes.De mondom max 3 x tapasztaltam ilyet wc során.Amúgy,ha valaki terhes és pozi a tesztje az akkor is pozi miután mondjuk nincs baba mert a hcg még nem ürült ki.De nálad Bedit szerintem csak későn fogant a baba!Mert ugye amiket az elején feltettél alig lehetett látni a késik csíkot ezekről meg majd leugrik!Minden rendben lesz!Drukkolok nektek!
Crisa
Igen, gyermek mellett nehéz pihenni. Azért próbálj meg többet, bár minden rendben van, de jobb a biztonság!
Igen tudom hogy nem ürül ki hcg olyan gyorsan. Annyi nyugtatott meg hogy egy hét alatt nem csökkent. Ez azért talán jelent valamit, meg hogy előbb jönnek ki a csíkok. Ha elhalt volna, akkor azért ennyi idő után halványodnia kellett volna, legalábbis szerintem. Meg olvastam másoknál is ezt, hogy 4-5 nap múlva - ha elhalt a baba - elkezdett halványabb lenni. Saját megnyugtatásomra csinálom, nem mintha sikerülne megnyugodnom, de egy picit jobb...
Crisa nekem is volt már sajnos. Ezért aggódom annyira. Volt akinél valóban nem gyengült olyan hamar a teszt, de az már előrahaladottabb terhesség legtöbbször. A mellfeszülés nálam is anno megmaradt, bár gyengébben. Na de erről ne is beszéljünk!
A másik topicban tök sok kismami lett :) Tényleg szerecsehozó GYIK lett Bedit topikjának folytatásából :))
Maya! Nem lehet a múltkori HCG. Vérvételem volt múlt hét hétfőn, és 0,6 alatt volt. Írtam is, hogy jól becsapott a medilab, hiszen az akkor hétfőn is pozi volt 0 HCG mellett. Jól becsapott. Ugyanakkor csináltam xepilt is, perdze az jól mutatta hogy negatív. Szóval tévesen hittem babás vagyok. Viszont nrm volt hosszú mensim, talán mert közben már ért a petém. Ma vagyok a ciklus 23.-ik napján. Még van egy hetem, mert 30-31 naposak a ciklusaim....
Bedit! Nagyon szép a teszted! Biztosan fejlődik a baba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!