Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok, ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Folytatódik az április hónap, a március hónap felmérése eddig elég gyér...

Forduljon a kocka! Babásodjunk együtt :)

Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Április végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :)

De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :)

Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni.

Én Bedit voltam :)

2014. márc. 24. 14:51
❮❮ ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... ❯❯
 351/481 anonim ***** válasza:

A kisfiammal 6+5 naposan 23 mm-es volt a petezsák. Tavaly decemberben éppen 4 hetesen 2,2 mm-es, 3-4 napra rá 3,7 mm, persze elveszítettem azt a babát is. Mindenképpen megpróbálok azért pozitív maradni. Egyszer úgyis sikerül! :)

Anna

2014. máj. 7. 11:20
 352/481 anonim ***** válasza:

Én ma nem jutottam el se dokihoz,se uh-ra mivel a lányomat nem volt kire hagynom.Úgyhogy lehet a héten elmek orvoshoz,de uh csak jövőhét szerda.Elvileg akkor már 6 hetes 4 napos leszek.

Crisa

2014. máj. 7. 15:58
 353/481 A kérdező kommentje:

[link]

Kíváncsi voltam, hogy a mért 392-es HCG és akkori tesztem alapján, és a mostani tesztem között mi a különbség. Direkt a 2 db-osat vettem meg (2 db X-epil ről panaszkodtam és azon aggodalmaskodtam, hogy nem erősödik eléggé, 5 napig szinte egyforma volt), mert annak úgy gondoltam hogy erősebbnek kell lennie most már, ha élő a terhesség. Úgy látom hogy mindenképpen termelt a szervezetem hcg-t az utóbbi egy hétben, ahogy a doki mondta. Őszinte legyek, felmerült a gyanú bennem tegnap ultrahangon, hogy esetleg már akkor is ott volt ez a petezsák, csak nem vette észre a doki, de nem fejlődött tovább. De úgy néz ki, hogy mégis mostanában kezdte mutatni magát. 2 naponta tesztelek az ultrahangig. Tudni akarom számíthatok, reménykedhetek jóban vagy semmire.

2014. máj. 7. 17:11
 354/481 A kérdező kommentje:
Crisa, pihengessél sokat most, elmúlt?
2014. máj. 7. 17:12
 355/481 A kérdező kommentje:

Ja egyébként ez a 2 db-os x-epil furcsa egy teszt. Az 1 db-osban alapból több a színanyag. Ez a 2 db-os nehezen erősödik (nem úgy van hogy ömlesztve lenne és az 1 db-osba egyet tesznek, a másikba 2-öt, az biztos, kipróbáltam). A Corax tesztem április 30-án annyira pozi volt, hogy erősebb volt a tesztcsík. Ezért vettem most ezt az "idegesítő" fajtát, mert gondoltam ezen látszani kell erősödésnek.

Mikor Maya tesztelt először, az övé full pozi volt. Te melyikkel csináltad? Milyen szerelésben vásároltad (1 db-os, vagy 2 db-os)?

2014. máj. 7. 17:16
 356/481 anonim ***** válasza:

Bedit!Nekem csak tegnap este volt egy ici pici ami alig látszott és csak papíron.Azóta semmi.A tesztet nagyon szép!Én azóta nem teszteltem mióta ide feltöltöttem nektek.Egy d.u tesztet öltöttem fel,de eléggé látszott.Másnap is csin reggel az erősebb volt,de azt szerintem nem töltöttem fel.Nagyon szurkolok Bedit!Lehet később fogant a bébi :)

Crisa

2014. máj. 7. 17:27
 357/481 anonim ***** válasza:

[link] Nekem ilyen tesztjeim voltak a nemvárt délutánján és másnap reggel!Azóta nem csináltam.Vagyis 2 hete nem csináltam.

Crisa

2014. máj. 7. 17:31
 358/481 A kérdező kommentje:

Ez az 1 csomagban 2 db-os X-epiles teszt, vagy az 1 csogban 1 db-os?

Szerintem Mayáé 1-dbos X-epil volt, de kíváncsi vagyok mit mond majd.

2014. máj. 7. 17:36
 359/481 anonim ***** válasza:
nekem ez amit feltettem mind 2 a 2 db-os x-epilben volt....
2014. máj. 7. 18:03
 360/481 anonim ***** válasza:
23 -án pedig negatívat teszteltem 1 db-ossal és 26-án teszteltem 2db-ossal d.u meg másnap reggel.
2014. máj. 7. 18:06
❮❮ ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!