Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok, ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Folytatódik az április hónap, a március hónap felmérése eddig elég gyér...

Forduljon a kocka! Babásodjunk együtt :)

Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Április végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :)

De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :)

Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni.

Én Bedit voltam :)

2014. márc. 24. 14:51
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯
 311/481 anonim ***** válasza:
Ja kimaradt Crisa voltam
2014. máj. 1. 11:46
 312/481 A kérdező kommentje:
Nem, hál istennek semmi. Sőt nem is szurkál a méhem, hál istennek, az elején volt ilyen, meg barnázás. De már jó ideje ennek nyoma sincs. A melleim viszont főleg estére nagyon bedurrannak. Meg tegnap óta enyhe émelygésem is van. Remélem mert most ugrik nagyot a hcg és kedden így már látható lesz a picike!
2014. máj. 1. 11:59
 313/481 A kérdező kommentje:

Az ájulás érzéssel kapcsolatban, nekem még sosem volt. Nagyon megijedtem, remélem azért többször ilyen nem lesz. A páromat azzal ébresztettem, úgy érzem meghalok.. :)) Képzelhetitek, megijedt ő is. Most már tudom milyen elájulni. Bár nem estem össze, de összecsuklott a lábam, a fürdőbe leöntöttem magam hideg vízzel majd elbotorkáltam az ágyig és vízszint. Nem hallottam semmit, nagyon hangosan zúgott a fülem, és mindenem zsibbadt.

Tesóm - tök aranyos - egyből mondta, na most indulnak be a hormonok :)

2014. máj. 1. 12:02
 314/481 anonim ***** válasza:
Nekem is így volt.Fülzúgás és úgy szédültem,hogy hiába mosakodtam akkor is.És rendesen éreztem a pulzusom gyengül.Arra keltem,hogy a párom emelt fel.De csak pár másodpercig voltam eszméletlen.De rettenetes volt.Azt hittem mentőt kell hívni.De miután magamhoz tértem semmi bajom nem volt.Persze féltem,hogy mi lesz,ha megint elájulok.
2014. máj. 1. 12:29
 315/481 anonim ***** válasza:
Megint lemaradt Crisa voltam
2014. máj. 1. 12:29
 316/481 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Asszem pozitív... Nem hiszem el :)

Az alsó kettő ma reggeli, a felső hétfői (negatív)

Noi voltam :)

2014. máj. 1. 14:38
 317/481 anonim ***** válasza:

Ha a kép:

[link]

2014. máj. 1. 14:38
 318/481 anonim ***** válasza:
Én ne látok másik csíkot,de ha te látod az a lényeg :) Pár nap múlva csin. még 1-et :) És tedd fel :)Nekem is volt olyan tesztem,hogy fotón nem láttam a második csíkot!
2014. máj. 1. 15:41
 319/481 anonim ***** válasza:
én látom a 2 alsón!! :D Drukkolok!!
2014. máj. 1. 15:49
 320/481 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Tegnap délután ilyen lett, köszönöm a drukkokat :)

El sem hiszem :)

2014. máj. 2. 06:31
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!