Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Folytatódik az április hónap, a március hónap felmérése eddig elég gyér...
Forduljon a kocka! Babásodjunk együtt :)
Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Április végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :)
De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :)
Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni.
Én Bedit voltam :)
Nikoletta! Hajrá következő hónap!
Anna, ma mész dokihoz ugye? Várlak a jó hírekkel!
sziasztok lanyok.
Nekem ha minden igaz 16 lehetett ovum es ma regelre kicsi megjon erzesem van es a fehernemun van par csep barnaska folt ;-(
Melleim olyan nehezek mintha kovekkel lene tele.
Aprilis 13 uh mindket oldalon volt tobb tuszo is.a legnagyobb 14 mm volt.ezert lehetett 16- an ebol ovum.
Es a tobbi tuszo????
Eleg szomoru vok lanyok ;-((((
Lehet megfog joni?
Gratulalok a + teszteseknek sok boldogsagot a babakhoz!
Sisy.
10:39.kedves valaszolo.
Nemvoltam egyutt intim helyzetben a ferjemel a napokban.
Vagy megfog joni vagy beagyazodas.halvany gozom nincs mi a helyzet!???
De szeretnek mar en is ket csikos tesztet.
Kis pici babocat.de jo lenne :-(
Megjöttem dokitól. Kaptam utrogestant, vettek vért is. Azt mondta ne éljem bele magam, mert nem biztos hogy élő terhesség. Jövő héten kiderül. Amúgy most váltottam orvost, mert reggel a dokim megint lerázott hogy nincs ideje stb. Bemérgeltem magam és anyósom intézkedett új doki ügyben. Nagyon aranyos volt az orvos, olyanokat is mondott amiket eddigsenki nem. Még emlékeztetőt is írt mikorra kell mennem.
Sisy lehet beágyazódás, de hamarosan kiderül. Drukkolok!
MaryAnn sajnálom, tudom min mész keresztül. Kitartás!
Gyuláné szurkolok érjenek és repedjenek a tüszők meg sikeres legyen a ciklus!
Mindenkinek kitartást és fel a fejjel!
Anna
Sziasztok! Követem a topicot, nagyon örülök az új kismamáknak!!! Ez azért nem volt egy rossz hónap.
Én viszont lerontom rendesen a statisztikát, április 1 után ma ismét megjött, szóval egy hónapon belül két sikertelenül végződött ciklusom is volt :-( Immáron egy éve próbálkozunk, eddig annyira türelmes voltam, úgy érzem legalábbis, elfogadtam, hogy most valamiért késik a gyermekáldás, de most nagyon le vagyok törve. Valahogy úgy érzem, feladom, persze nem teszem, pláne mert most kezdődnek a vizsgálatok... jövő héten hormonlabor, majd UH, meg az ilyenkor szokásosak. Csak épp a kedvem pocsék...
Nem akarom rontani a hangulatot, nagyon örülök, hogy ennyi pozitív teszt lett! Gratulálok a kismamáknak, többieknek szorítok nagyon!
Hello.
Ma regelre mar rozsaszin lett a folyas es faj a hasam is.
Nagyon szomoru vagyok a siras van rajtam ;-(
Pedig minden stimelt egesz honapban!
Az inofolictol anyit ertem el vele h megjott idoben napra pontosan.
Nemertem pedig voltak tobb tuszoim is adott volt minden....
Kesz feladom!
Nemiszom az inofolicot sem mar ;-(
Kivanok nektek boldogsagot a babakhoz.
Sisy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!