Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok, ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Folytatódik az április hónap, a március hónap felmérése eddig elég gyér...

Forduljon a kocka! Babásodjunk együtt :)

Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Április végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :)

De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :)

Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni.

Én Bedit voltam :)

2014. márc. 24. 14:51
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
 251/481 A kérdező kommentje:

HorvathNiki, drukkolok, hogy most összejöjjön!

Bianka, én görcsölgetek néha, beleszúr a méhembe. Tegnap elsírtam magam egy kutya látványától, mert rámmordult, úgy, hogy lefogták, szóval esélye sem lett volna bántani. A párom mosolyog rajtam, hogy úristen ez meddig fog tartani :)))

Amikor görcsölgetek, megijedek. Volt ugye egy vetélésem. Épp ezért ezt a terhességet képtelen vagyok annyira komolyan venni. Vagyis rosszul fogalmaztam. Míg nem lesz szívhang nem merem beleélni magam. Bár mindig jön egy pillanat, amikor úgy érzem, hogy nem lesz most semmi baj!

Drukk mindenkinek!

2014. ápr. 22. 16:07
 252/481 anonim ***** válasza:
Én is pont így érzek! Kértem időpontot a dokitól, hiába mondta, hogy még korai várjuk meg a szívhangot, de inkább megyek! Nekem most az a félemem, hogy méhen kívül tapadt meg :(
2014. ápr. 22. 16:45
 253/481 anonim ***** válasza:

Nekem ma megjött. Valahogy furcsa módon nem vagyok, csalódott. Inkább belefásult, vagy nem is tudom. Kicsit feladtam. Nem baj, 13-án vérvétel, legalább megtudom, hogy még mindig nem működök jól.

MaryAnn

2014. ápr. 22. 21:36
 254/481 anonim ***** válasza:

Jó reggelt!

Olyan jó,hogy ilyen sok a pozi tesztesünk ebben a hónapban :).Gratuláció Nekik.

Anna:Nagyon szurkolok Értetek,hogy minden jó helyen legyen.

Nekem ma feljebb ment a hőm úgyhogy szerintem megvolt a peteérésem:).El is kezdtem inni a palástfüvet csak az a bajom,hogy tegnap nem tudtunk együtt lenni a Papával mert kidőltem mint a krumpliszsák....Ma reggelre iszonyat mellfájdalommal ébredtem és elmúlt a méhgörcsöm is 2 napja :).

A görbém ilyen most:

[link]

Bedit indítasz májusi babásodós gyik-et is vagy már csak a terhességbe topikba leszel?

Niki

2014. ápr. 23. 07:34
 255/481 Maya715 ***** válasza:
Nekem 3napja késik de nem merek még tesztelni.
2014. ápr. 23. 10:53
 256/481 A kérdező kommentje:
Hú Maya, te bírod ezt a bizonytalanságot? Most már tuti lenne az eredmény. :) Drukkhegyek!
2014. ápr. 23. 11:26
 257/481 Maya715 ***** válasza:
Még bírom :) ma este meg holnap reggel fogok tesztelni.Tudod nem akarok csalódni.
2014. ápr. 23. 11:51
 258/481 Maya715 ***** válasza:
A megjön érzés az továbbra is van ezért félek.
2014. ápr. 23. 12:02
 259/481 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Én új vagyok.Gratula a pozi teszteseknek!Csatlakozni szeretnék,ha nem gond!Nekem ez a második próbálkozós hónapom.3 nap múlva nem várnám,de ma csináltam reggel egy tesztet ami negatív lett. :( Kicsit elszomorodtam mert szinte biztos voltam benne,hogy peteéréskor is csináltuk vagy akörül.Egyébként 5 napja fájnak a melleim,fáradékony vagyok.De menszi előtt is ez van.Reggelente a hőm szájban 37.Még nem görcsölgetek pedig ilyenkor már szoktam,és sűrűbben járok wc-re.Ja és pajzsmirigy alulműködésem van amire szedek gyógyszert.Egy hónapja voltam vérvételen 1,valamennyi volt.Nem tudom reménykedjek e még.Ha hétvégéig nem jön meg akkor talán.Már voltam terhes és volt hogy kimutatta előbb nagyon halványan,azért mertem tesztelni.Szerintetek?Megy a drukk mindenkinek!!!

Üdv:Crisa

2014. ápr. 23. 14:54
 260/481 A kérdező kommentje:
Szia Crisa! Nekem 12 dpo-n volt halvány a teszt, azaz mensi előtt 2 nap. De mindenki más. Simán reménykedhetsz még!
2014. ápr. 23. 17:20
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!