Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Folytatódik az április hónap, a március hónap felmérése eddig elég gyér...
Forduljon a kocka! Babásodjunk együtt :)
Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Április végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :)
De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :)
Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni.
Én Bedit voltam :)
Anna nagyon sajnálom... :(
Remélem mihamarabb kiderítik mi a gond és gyorsan orvosolják a problémát!!!
Timea izgatottan varom a reggeli teszted!!!
MaryAnn,sajnálom h nega lett a teszted...de a remény ott van amig nem jön meg!!! :)
Sisy,szerintem a párod tsh-ja jó,én úgy tudom h 4ig jó az érték. A nöknél más,ott azt hiszem a felsö határ 2,5.
De persze az Orvos többet tud majd mondani.
Mi végre jövöhéten megyünk kromoszóma vizsgálatra,már alig varom h eredmények is legynek,de az még kb 3-4 hét...
Kriszta
Sziasztok! Mivel eléggé fáj a méhem, mintha széttépnének belülről, elvitt a férjem a magánorvosomhoz. Be kellett volna feküdnöm megfigyelésre a kórházba, de én nagyon nem akartam. Megegyeztünk abban, hogy azonnal megyek ha valami gond van, de vasárnap mindenképpen kontroll, mivel fennáll a méhen kívüli terhesség veszélye is. Vérzésem nincs, csak barnázok délelőtt óta. Remélem "csak" korai vetélés, és nem kell műteni.
Lányok szurkolok, hogy Ti szerencsésebbek legyetek!
Anna
Sziasztok!
Anna nagyon sajnálom ami Veled történik.Remélem semmi komolyabb baj nincs és jó hírekkel jössz.Fel a fejjel.
Pozi tesztesek még mindig nagyon szurkolok Nektek.
Sajnos Nekem még mindig nem volt szerintem peteérésem.A görbém ma ilyen,de a mai hő nem mérvadó mivel 2,5-3 órát aludtam.
Remélem nem tegnap volt az ovum mert elég rég szexeltünk,na de ma bepótoljuk hátha nem késő még :).Habár kedd még nem volt olyan rég.
Sajnálom akinek megjött.Új hónap ú esély :)
Niki
Sziasztok! Voltam Uh-n, meg dokinál. Nagyon korai, uh-n annyi látszódott hogy 12,2 mm myh, azt mondta a doki, az jó. Jövő hét utáni héten kell visszamennem, hogy már lássunk is valamit. Kaptam utrot, napi 2*2-t kell szednem. Barna teljesen elmúlt, mensi nem jött meg tegnap se és ma se, az ominózus megjövős nap túllépve, már 1 éve nem több a cikluhosszam mint 27 és ma vagyok 28. napon
Mielőtt mentem dokihoz teszteltem. Erősebb lett mint a reggeli.
Most merek reménykedni, nincs barna, nincs mensi, van csík!
A tüneteket összeírom mindjárt, így utólag tudom párról hogy azért volt.
Niki, csak meglesz az a peteérés már!
Mondtam hogy összeírom, amiket éreztem:
1. Az volt a legelső jel, hogy ovu után 9 napig semmit sem éreztem (máskor már az 5-6.naptól fájdolgált és szurkált, puffadt az alhasam).
2. Ovu+10 körül orrvérzés. Nem gondoltam hogy terhességi tünet lehet, de mégis arra gondoltam. Utánanéztem, és igen lehet.
3. Festettem a hajam, és a szagát valahogy most naqyon nem bírtam. Ovu + 11 körül.
4. Ovu+10 -től mostanáig belenyilal többször is naponta a méhembe.
5. Ovu+12 este enyhe émelygés
6. Mint az első terhességemnél most is hajnalban kelek. 5:30-kor már 5 napja. Kipattan a szemem.
7. Ingerlékenység az alap :), de mivel még most is aggódom, hát ez van.
8. Ovu 10-13 barnázás.
9. És ami a legszembetűnőbb jelenség volt, az az , hogy amikor csináltam az első teszteket és negatív lett, azért lettem ideges, hogy miért nem csíkozódik már, hiszen érzem, hogy terhes vagyok.
Ennyi.
A mai tesztem. Remélem holnap már egy picit azért erősebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!