Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Folytatódik az április hónap, a március hónap felmérése eddig elég gyér...
Forduljon a kocka! Babásodjunk együtt :)
Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Április végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :)
De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :)
Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni.
Én Bedit voltam :)
Bedit ! Gratula!! :) Nekem sajna megjött! :( Májusra csúszom!
Anna!! Veled mizu????
Sziasztok! Sajnos akkora negatív lett a tesztem, mint egy ház. Se nagyítóval, se fénynél, semmi nincs rajta, csak a kontroll csík. Utrot abbahagyom, és most várom, hogy megjöjjön.
Májusban kért az endodoki 21.napi vérvételt, úgyhogy köv. ciklusban felfüggesztem a closty-utro kombót, hogy ne befolyásolja az eredményt.
Bedit, gratulálok és szorítok, hogy minden rendben legyen.
Sziasztok! Én nem hozok jó híreket...
Tegnap délutánig még olyan boldog voltam, hiszen már minden tesztem becsíkozódott. Alig vártam, hogy elújságolhassam. Erre délután elkezdtem iszonyatosan görcsölni, és volt pár csepp vér. Ma reggelre már elöntött, nagyon csalódott vagyok. :( Most értem vissza vérvételről, talán végre kiderül mi bajom van. Húzódik a méhem rendesen, és délutánra mehetek dolgozni. Totál ki vagyok bukva. :(
Egy biztos, leteszem a hőmérőt, és nem veszek teszteket. Nem figyelgetem a testem, lesz ahogy lesz. Addig úgy sincs semmi értelme, amíg nem teszik rendbe a hormonjaimat.
Mindenkinek sok sikert kívánok!
Bedit jó egészséget Nektek!
Anna
Még mennem kell a 21.-ik napon is, csak utána kell mennem a dokihoz. Addig én sem fogom tudni mi a helyzet.
Majd írok még, és figyelemmel követem a többieket!
Anna
Sziasztok lanyok!
Ma megjott a labori eredmenyek az enyem es a parome is.
Az enyem jo lett.viszont a paromnak van a leleten egy ertek amit nemertunk a doki meg persze most van szabin:-(
( tsh.2.05.)a parome! Lanyok ez jo????
Sisy
Bedit gratulalok a pozitiv teszthez :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!