Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Folytatódik az április hónap, a március hónap felmérése eddig elég gyér...
Forduljon a kocka! Babásodjunk együtt :)
Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Április végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :)
De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :)
Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni.
Én Bedit voltam :)
Bedit! Van egy kisebb csoport amiben még benn vagyok. Ott az egyik új kismamánk mindig barnázott mensi előtt, de ez most elmaradt. 2 nappal mensi előtt élénk véres nyákja volt és erős menstruációs fájdalmai voltak. Azt hitte hamarabb megjön neki. Erre másnapra elmúlt, és szép pozitív tesztje lett, ami azóta beerősödött. Nem vérzik és jól vannak. :-)Remélem így is marad, és Ti is jól lesztek. Azért ha tovább barnázol kérj hormonpótlást dokitól.
Nagyon szorítok!!!
Anna
Szerintem várd meg a reggelt. Mikor lenne esedékes a menstruációd? Nem biztos hogy pont aznap megtermékenyültél, pár nappal később is lehetséges az együttlét után.
Anna
Akkor reggel csinálhatsz tesztet, de ha negatív lenne ne szomorodj el, mert az lehet téves. Drukkolok! Majd írj! :-)
Anna
Közben feltettem azt a tesztet amit az imént csináltam. Egyértelmű a reggelihez képest - legalábbis nekem - az erősödés, látszanak a szélei is a csíknak nemcsak elszíneződés van. Drukkoljatok értem, már nagyon régóta vágyom arra hogy anya legyek. Jó hogy vagytok, mert senkivel sem osztom meg a babavárással kapcsolatos érzéseimet.
Jajj de jóóó! Kívánom, hogy végre átélhesd ezt a csodát, hogy kezedben tarts szerelmed gyümölcsét, életed értelmét! Nincs is szebb és jobb gyermeked ölelésénél! Szorítok!
Anna
Bedit ez tényleg egyértelmű pozi teszt :) nagyon szorítok érzetek :) mióta is próbàlkoztok???
Anna a te teszted egy kicsit szürkésnek tünik...vidzont a tegnapi amit felraktal az tuti pozi. Szerezz be 1 fajta tesztböl sokat es mibdig azzal tesztelj. Nekem van egy nagyon bevàlt tesztem itt külföldön, ha gondoljatok rendelhetek es küldök akinek kell :) 20db 3300 ft;
Jajj de izgulok értetek!!!! :)
Kriszta
Sziasztok!
Nagyon pici barnázás még mindig van, csak enyhe foltot hagy a wc papíron meg pici apró pöttyök vannak benne, barna. Ilyen még sosem volt nekem, hogy barnázzak, azt sem tudtam mi az. A hőm fenn van.
Csináltam tesztet. Még nem győzött meg, lehetne erősebb, bár én ismét egy hangyányit erősebbnek látom a tegnapinál, főleg hogy ilyen sötétben is látom. Két képet csináltam. A fényviszonyok gyengék mert hajnal van, úgyhogy nem túl jó minőség, de azért látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!