Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok, ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Folytatódik az április hónap, a március hónap felmérése eddig elég gyér...

Forduljon a kocka! Babásodjunk együtt :)

Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Április végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :)

De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :)

Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni.

Én Bedit voltam :)

2014. márc. 24. 14:51
❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯
 301/481 anonim ***** válasza:

Köszi Anna!De kérlek ne add fel te se!Nagyon drukkolok neked,hogy mielőbb beteljesedjen a vágyad!

Crisa voltam

2014. ápr. 28. 16:06
 302/481 Maya715 ***** válasza:
Csajok!Folyással,hogy álltok?Én ma töltöttem be az 5.hetet és 3napja folyásom van néha átlátszó néha enyhe sárgás.Baj lehet?
2014. ápr. 28. 17:17
 303/481 anonim ***** válasza:
Nekem is van! Rákérdeztem a dokinál, azt mondta, hogy amíg fehér és nincs szaga, addig nem baj!
2014. ápr. 28. 21:53
 304/481 Maya715 ***** válasza:
Bedit mizu voltál dokinál?Többiek hogy vagytok?Volt már valaki dokinál?Én hétfőn megyek majd.
2014. ápr. 30. 22:01
 305/481 A kérdező kommentje:
Szia Maya! Nekem kalandos az életem most. Rossz dolgokkal nem akartam jönni, de még van reményem. Voltam ugye kedden dokinál mensi szerint 5+3-nál, nem láttak semmit. Felmerült a méhen kívüli gyanúja. Teljesen kivoltam. Aznap este majdnem elájultam. Abban kellett bíznom, hogy később volt a pé (ami max 3 nappal lehetett később), és azért nem látott semmit. Másnap reggelre (azaz tegnap), a doki hcg vérvételre küldött. Össze is futottam vele a meddőségi központban és elmondtam neki hogy majdnem elájultam, mondta megint megnéz uh-n. Levették a vért, majd uh. Ugyanaz mint előtte nap: gyönyörű nyálkahártya, viszont terhességet nem lát se méhen belül se kívül. Aztán azt mondja, de mintha látnék valamit ... Kérdezem: és az a valami legalább méhen belül van? Azt mondja igen, de a diagnózis marad és azonnal kórház, ha vérzek, rosszul vagyok, illetve ha a vv eredménye több mint 1000. Ezután abban kellett bíznom, hogy 1000 alatt van a hcg. Tegnap délutn 3-kor hívtam őket és 392 lett, ami nem tudom nem-e kevés, mindenesetre 1000 alatt van. Minimum 20 nap telt el (ma már 21) a legutolsó lehetséges peteéréstől. Szóval izgalom van. Jövő héten kedden megyek kontrollra. Mondta a doki most már ő is kíváncsi, és reméljük hogy tényleg csak később volt a peteérés és már látunk valamit. Ennyi történt velem.
2014. máj. 1. 06:11
 306/481 A kérdező kommentje:
Maya hétfőre drukkhegyek neked! :)
2014. máj. 1. 06:12
 307/481 Maya715 ***** válasza:
Oh Bedit én nagyon drukkolok és érzem,hogy minden rendben lesz a babával és szépen fog látszani.Hétfőn megyek reggel akkor betöltöm a 6.hetet és bízom benne,hogy szívhang is lesz.Néha mindjárt megjön érzés,bele-bele nyilallik a hasamba.A reggeli hányinger émelygéssel a legdurvább egész délelőtt csak kóválygok a munkahelyemen.Ha mindent rendben talál a doki én be is jelentem jövőhéten a terhességet mert 11órát nem bírok dolgozni,ráadásul ügyfélszolgálaton még rosszabb.Nekem a peteérés április 2-5-ig tartott.És 2.-án fogant a baba ez tuti tehát én már a 28napot is betöltöttetem peteéréstől.Vigyázz magadra Bedit és nyugi minden rendben lesz.
2014. máj. 1. 08:05
 308/481 anonim ***** válasza:
Bedit drukkolok,hogy minden rendben legyen!És baba legyen a dologban!!!Crisa voltam!A többieknek is drukk!
2014. máj. 1. 11:01
 309/481 A kérdező kommentje:
Crisa. Baba van a dologban, azért izgulok, hogy szépen fejlődjön és ne méhen kívül. De így is lesz.
2014. máj. 1. 11:05
 310/481 anonim ***** válasza:
Akkor valamit fére olvastam,hogy látnak valamit aztán mégse,de nem méhen kívül.És már a doki is kíváncsi!Nagyon drukkolok,hogy jó helyen legyen!!!Én szerdán mek dokihoz.De ha nem jó helyen lenne neked akkor azt éreznéd.Fájna a hasad derekad.Érzel valami furcsát?Amúgy én már ájultam el egyszer terhesen.5 hetes voltam.Hirtelen keltem fel.Nagyon megijedtem mert soha nem ájultam még el a 27 év alatt!
2014. máj. 1. 11:45
❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!