Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Folytatódik az április hónap, a március hónap felmérése eddig elég gyér...
Forduljon a kocka! Babásodjunk együtt :)
Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Április végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :)
De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :)
Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni.
Én Bedit voltam :)
Nyugi Bedit én is félek mindentől!De remélem minden rendben lesz!
Crisa
Anna ez jó hír,gratula!Majd írj mi volt a dokinál!
Bedit veled mi újság van hogy vagy(tok)?Én pihenek táppénzen vagyok délelőtt kikelni sem bírok az ágyból.Éjszaka mindjárt megjön érzésem volt de mindenhol azt hallom és olvasom,hogy ez normális ilyenkor!
Többiek ti,hogy vagytok,voltatok-e már dokinál?
Annaaaa, ez igen, ez nem olyan mint a többi volt, itt kérem most fejlődő baba van!! A doki lehet még nem lát majd semmit, ne ijedj meg. :) Juj nagyon örülök!
Maya igen, ez normális!
Én jól vagyok. Néha enyhe émelygés. Kicsit aggódtam az elmúlt napokban, mert mintha csökkent volna a mellfeszülésem. De tegnap este rázendített. Bizakodom. Holnap doki. Ha egy hete 2,2 mm volt a petezsák, most körülbelül tudom mennyinek kell lennie, ha rendben van minden. Napi 1 mm-ert kell nőnie. Izgulok.
Sziasztok! Nekem be kell feküdnöm a klinikára megfigyelésre, illetve lehet lesz egy lapar műtétem, mivel szabad hasűri folyadékot is látott a doki. Egyelőre nem tudni mi van, ha tudok majd írok.
Bedit szorítok értetek nagyon!!!!!!
Anna
Anna, én nagyon izgulok érted, remélem minden rendben lesz végre! Igazán megérdemled!
Én meg ma megyek uh-ra. Remegek, félek. Ma kiderül, hogy fejlődik-e a babácskám a múlt héthez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!