Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok, ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Folytatódik az április hónap, a március hónap felmérése eddig elég gyér...

Forduljon a kocka! Babásodjunk együtt :)

Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Április végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :)

De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :)

Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni.

Én Bedit voltam :)

2014. márc. 24. 14:51
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/481 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Nekem olyan petefeszek es meh szurasom volt tegnap de foleg ma hajnal ota hogy mar elsirtam magam szoszerint.folhivtam a dokim es azt mondta h az inofolichatasa a petefeszkekre es h lehet tobb tuszo erik egyszere.

Ami erdekes meg anyi hogy szerdan volt egy idontuli pozitiv hcg tesztem gondoltam ma megistmetlem es az meg negativ.

Egyenlore csak varok remelem nemjon meg.

Sisy

2014. ápr. 11. 16:27
 82/481 anonim ***** válasza:

Sisy ! MEgy a drukk! Mikorra nem várod??

Én ovu után vagyok 1 héttel..és fehér folyós a nyákom! Ez nem tudom jót jelent e...de több helyen olvastam, hogy van aki ovu után száraz :( NEm tudom ! :( E

2014. ápr. 11. 17:31
 83/481 anonim ***** válasza:
Gyuláné! Hogy áll a gyönyörűséges görbéd?? :)
2014. ápr. 11. 17:32
 84/481 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nagyon szurkolok Mindenkinek :)!

Képzeljétek eddig ciklusom 17 és 22 napja között volt a peteérésem és most még csak a 9-dik napon tartok és tegnap éreztem meg ma is,hogy szurkál a petefészkem.Ebben a hónapban úgy gondoltam,hogy elkezdem a cickafark+palátfű teát és úgy tűnik beválik.Nagyon boldog vagyok :)!

Niki

2014. ápr. 11. 19:34
 85/481 anonim ***** válasza:
Marc.25- en volt meg.en nemtudom mikora nemvarom megmondom oszinten mivelt hogy meg csak most volt normalis menstruaciom az inofolictol.sisy
2014. ápr. 11. 19:55
 86/481 anonim ***** válasza:

A görbém így néz ki: [link]

Szokásos befejezés! Kedden megyek dokihoz, megnézi van-e még cisztám. Ha nem lesz akkor a kikönyörgök egy tüszőrepesztő injekciót erre a ciklusra. Mindenkinek drukkolok továbbra is! Gyuláné

2014. ápr. 12. 12:56
 87/481 anonim ***** válasza:

Kivanom mindenkinek aki itt van hogy babas legyen

" agya isten"

Szivbol szurkolok mindenkinek hogy POZITIV legyen a tesztunk!

Szep hetveget.

2014. ápr. 12. 13:42
 88/481 anonim ***** válasza:

Kivanom mindenkinek aki itt van hogy babas legyen

" agya isten"

Szivbol szurkolok mindenkinek hogy POZITIV legyen a tesztunk!

Szep hetveget.sisy

2014. ápr. 12. 13:42
 89/481 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Gondoltam összefoglalom mi történt eddig velem: Ez az első inofolicos hónapom, majdnem 3 hete szedem és végre október óta első normális menstruációm megjött ma hajnalban. 6-ra nem vártam volna, de talán jobb így, és következő hónapban már bátran jöhet a baba, jó helyre fog jönni! Röviden ennyi, nagyon bízom az inofolicban, Sisy majd írj neked milyen hatással volt a következő ciklusra. Vagy ha minden jól megy talán már nem is lesz???

Kata

2014. ápr. 12. 18:29
 90/481 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Ma voltam huvelyi ultrahangon mert iszonyatosan roszul voltam a szurkalodas es a gorcsoktol.es kiderult h van hatasa az inofolicnak mindket petefeszkemben vanak erett tobb tuszok a legnagyobb 14 mm.a mehnyalkahartyam epp h 5 mm.

Ezer volt van ez a fajdalom.

De legalab beindult minden folyamat mert edig nem volt :-)

Mar csak varnom kell es osszebujni a paromal.

Remelem pozit fogok tesztelni!

Dokim megjegyezte h van esely is ikerterhesegre.

2014. ápr. 13. 16:49
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!